TEZELE elevilor sunt AMANATE de gripa porcina

TEZELE elevilor sunt AMANATE de gripa porcina

0 57

Gripa noua AH1N1 le da batai mari de cap mai-marilor educatiei din tara noastra. Motivul este ca institutiile de invatamant sunt foarte expuse la aceasta epidemie si, de aceea, sunt scoli care au fost inchise dupa ce elevii au fost gasiti bolnavi.
Astfel, din cauza faptului ca scolile in care s-au depistat cazuri de gripa noua au fost inchise din aceasta cauza, se vor organiza tezele mai tarziu decat era programat.
Afectati de acest lucru sunt elevii care vor da tezele cu intarziere. Anuntul referitor la aceasta problema a fost facut in presa centrala de care inspectorul scolar general al Inspectoratul Scolar Bucuresti, Cristian Alexandrescu, care a declarat ca acolo unde au fost cazuri de gripa porcina s-au dat peste cap programarile pentru teze. „Incercam, si nu este o problema extrem de grava, incercam sa organizam tezele in asa fel incat sa le dam copiiilor posibilitatea de a da tezele in timp util. Vom incerca sa nu le inghesuim si sa nu se dea mai multe teze in aceeasi zi”, a spus Cristian Alexandrescu.
Referitor la scolile care nu au fost afectate de aceasta problema, acolo elevii vor preda tezele pana la 11 decembrie. „Conform prevederilor Ministerului Educatiei tezele ar trebui predate cu aproximativ trei saptamani inainte de incheierea semestrului. Tezele care vor ramane de dat se vor da anul viitor, adica tot in cadrul semestrului I. Scolile se organizeaza si isi programeaza la nivelul fiecarei unitati de invatamant. Important este ca la final de an toata lumea sa isi acopere materia. Copiii nu vor fi afectati nici ca timp si nici ca perioada de studiu pentru teza”, a mai spus Cristian Alexandrescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.