Tetkron isi recupereaza banii prin conventii

Tetkron isi recupereaza banii prin conventii

0 92

Incasarile Tetkron de la datornicii brasoveni au crescut cu 35 de procente fata de recuperarile de debite din vara. Daca pana acum furnizorul de energie termica era nevoit sa isi regleze conturile cu asociatiile de proprietari, conventiile permit societatii Tetkron sa discute direct cu beneficiarii. Faptul ca incasarile au crescut nu ii scuteste pe marii datornici de executarea silita.
Conventiile incheiate de noul furnizor de energie termica cu fiecare beneficiar in parte se pare ca i-au trezit pe cei mai multi rau-platnici la realitate. Fata de anul trecut, cand incasarile se situau in jurul valorii de 50%, sumele recuperate au crescut simtitor, urcand pana la 85 de procente. Raman cei 15% dintre brasovenii racordati la sistemul centralizat care risca executarea silita daca nu-si platesc datoriile.
Conducerea Tetkron spune ca exista si solutii pentru ca rau-platnicilor sa le fie sistata furnizarea energiei termice, fara ca vecinii din aceeasi asociatie sa fie afectati. In timp ce Tetkron deruleaza actiuni de recuperare a debitelor, CET Brasov a scos la vanzare punctele termice din cartiere pe care Primaria Brasov le va vinde ulterior societatii Tetkron, al carei actina uni ceste Consiliul Local.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.