Termenul de depunere a ofertelor pentru IAR Ghimbav o noua prelungire

Termenul de depunere a ofertelor pentru IAR Ghimbav o noua prelungire

0 66

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a decalat termenul pentru depunerea ofertelor de privatizare a societatii IAR Ghimbav pentru 23 iulie, informeaza un comunicat al Autoritatii.
AVAS a prelungit cu o luna termenul de depunere la solicitarea unor investitori interesati de procesul de privatizare. Ca urmare, deschiderea Documentelor de participare va avea loc in data de 23 iulie 2008, orele 12,00, iar perioada de acces la Camera de Date, organizata la sediul IAR Ghimbav, se prelungeste pana la data de 22 iulie 2008, inclusiv.
Privatizarea se va realiza prin metoda negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile, in conformitate cu legislatia care guverneaza activitatea AVAS si procesul de privatizare.
Celelalte elemente ale anuntului de vanzare publicat in presa interna cat si in cea internationala, in data de 21 mai , raman neschimbate.
IAR Ghimbav are ca activitate principala constructia si repararea de aeronave si nave. Ceilalti actionari ai societatii sunt: MMSS, cu 7,35 la suta din capitalul social, SIF III Transilvania, cu 4,57 la suta, alte persoane fizice (17,25 la suta) si juridice (5,98 la suta).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.