Terenul pentru aeroport, in curs de intabulare

Terenul pentru aeroport, in curs de intabulare

0 70


Dupa cum ne-a declarat Presedintele Comisiei de realizare a aeroportului din Consiliul Judetean Brasov, dl. Iancu Vespasian aUGUSTIN, terenul pe care se va construi viitorul aeroport este in curs de intabulare, procedura fiind aproape de finalizare.


Terenul, in suprafata de 200 de ha, ?trecut prin ordonanta de urgenta de la Institutul Cartofului la Consiliul Judetean Brasov, destinat construirii aeroportului, figura in cartea funciara pe numele proprietarilor de dinainte de al doilea razboi mondial. Statul roman nu a intabulat terenul niciodata astfel incat acum situatia a fost mai complicata. Mai intai, terenul va fi inregistrat pe numele Statului roman, apoi Institutul Cartofului, dupa care va fi intabulat de catre noul proprietar, Consiliul Judetean Brasov. Totusi nu au fost probleme de natura juridica, in sensul ca nici o parcela nu a facut obiectul vreunei cereri de retrocedare.


Ce-a fost greu a trecut, au fost realizate toate demersurile iar procedura privind terenul este pe final, ceea ce inseamna, ca dupa multa munca, dupa multa insistenta si dupa multe obstacole, contractul, a carui negociere s-a incheiat, va fi semnat in aceasta saptamana.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.