Teorie confirmata: candidatii nostri se trag din maimute!

Teorie confirmata: candidatii nostri se trag din maimute!

0 151

Zilele frumoase de toamna ni se aseaza confortabil in sufletele bucuroase de lumina. Parca nici ingrijorarea privind recesiunea nu ne poate strica o anume tihna, dar au grija sa ne strice cheful candidatii de la Parlamentare. Dupa cum se poarta, zici ca Romania este un colegiu electoral de la Sanatoriile pentru retardati. Nu stiu altii cum sunt, dar incep sa ma simt insultata vazand in ce mod au decis onoratii candidati sa ne smulga admiratia. Trageam nadejde ca odata cu fularul si sarmalele lui Udrea si camasile calcate in direct de Olteanu, circul s-a sfarsit. Pe naiba! De-abia a inceput. Miron Mitrea s-a afisat la emisiunea Secret Talent, facand-o pe Costel, alaturi de o Tanta blonda pe care o sfatuia sa faca nunta doar cu gustari, sa nu taie ta`su porcu`! Stia el ce stia, porcul trebuie taiat cu chibzuinta, atunci cand trebuie, dupa cum ne-a aratat un obscur candidat PD-L de pe aiurea, care a vrut sa fie primul la pomana: a dat pachete cu costita, cremwursti, pateu si calendar cu el. Ca sa vada lumea ca pomana e de la el, chiar daca pare a fi de la porc. Si “votati PD-L”! Udrea revine in prim plan si isi invita comentatorii de pe blog la o pomana cu chec si sampanie, intr-un lobby de hotel, gratulandu-si electoratul: cercetatorii ei au decis ca pe ea o voteaza cuconetul de 25-35 ani cititor de reviste de scandal si care se da in vant dupa Mercedes si Chanel, ea fiind asociata cu aceste marci. Cred c-au dat in icter aia de la Mercedes si Chanel si nu cred ca altcineva decat cititorii de reviste de scandal ar mai vota-o, mai ales ca a avut grija sa aduca plus valoare cercetarii sociologice prin propriile reflectii: “ce sa-i faci daca in Drumul Taberei nu se citeste altceva decat reviste de scandal?”. Sa-ti vezi de treaba, sa termini fularul ala ca vine iarna si sa nu ti se inflameze amigdalele, ca pe urma nu mai poti vorbi si e pacat!
Si cand te gandesti ca pentru porcariile astea partidele si candidatii baga bani grei in firme de PR, unele aduse de peste mari si tari! Oare aia ii indruma pe oamenii politici sa se poarte in felul care o fac, de-mi aduc aminte de o scena vazuta in copilarie la Zoo Baneasa? Una din maimute isi intorcea fundul si-l lovea cu labuta, toti copiii s-au adunat acolo, radeau si intr-un fel de vot uninominal tacit au desemnat-o pe maimuta vedeta zilei. De buna seama ca maimuta aia a avut un PR iscusit, devreme ce nu ne-a mai pasat de elefant, de lei, de ce-o mai fi fost pe-acolo. Au trecut anii si uite ca n-am uitat de stramoasa candidatilor nostri (ca mare dreptate a avut Darwin, se confirma, Imi vine sa merg cu banane la vot, sa fiu pregatita!)
Revenind la problema care ma framanta, ma intreb daca noi alegatorii avem fete de fraieri, de se poarta astia asa. Ma tot analizez sa vad unde este problema si as zice ca problema e la ei. Ar trebui sa le cerem daune morale, ne fac prosti in fata!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.