Teo, la Terapie Intensiva

Teo, la Terapie Intensiva

0 95

Teo Trandafir s-a internat la Spitalul Elias pe 7 ianuarie, acuzand tulburari digestive. Vedeta TV, parlamentara portocalie din 2009, sufera de pancreatita acuta, nu are pietre la rinichi, potrivit analizelor. Statistic, una din cauzele pancreatitei este comumul exagerat de alcool.
Teo Trandafir este internata la Spitalul Elias din Capitala, la sectia de Terapie Intensiva. Parlamentarul PDL sufera de pancreatita acuta. Teo Trandafir a avut, vineri, o criza, dar medicii au reusit sa o stabilizeze, informeaza Realitatea TV. Potrivit specialistilor, pancreatita acuta poate avea doua cauze: prezenta pietrelor in fiere sau consumul exagerat de alcool si alimente, dupa un post prelungit.
Zvonurile despre starea de sanatate precara a fostei realizatoare TV Teo Trandafir au inceput sa circule de joi. Conducerea spitalului a trimis un comuncat linistitor si a subliniat ca Teo Trandafir nu vrea ca detaliile despre sanatatea ei sa fie facute publice.
Doctorul Tudor Ciuhodaru spune ca pancreatita acuta este o boala destul de des intalnita fiind cauzata de regula de un exces alimentar sau de alcool.
„Pancreatita acuta nu e prezenta rara la camerele de urgenta. Vorbim de excesul de alcool si grasimi. In general pacientii se prezinta in serviciul nostru, in general, sunt barbati, cu dureri care nu cedeaza la medicamente. Se fac analize complexe, tratamentul merge in functie de severitate: de la medicamentos, la operatii pentru indepartarea litiazei biliare. Cu un tratament bine condus, prognosticul poate fi foarte bun”, a declarat Tudor Ciuhodaru, la Realitatea TV.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.