Televiziunea Romana isi lanseaza doua posturi tv noi

Televiziunea Romana isi lanseaza doua posturi tv noi

0 56

Telespectatorul roman este invadat de posturi de televiziune. Ramanand in urma cu numarul de televiziuni, celelalte trusturi competitoare avand fiecare cel putin 4 posturi tv, Televiziunea Romana a hotarat sa tina pasul cu restul trusturilor de televiziune din tara si va scoate pe piata posturile TVR3 si TVR Info. Acestea vor fi lansate in luna septembrie, demararea celor doua canale TV fiind intarziata de campania electorala.
„Am vrut sa incepem mai devreme, dar am hotarat sa lasam campania acolo unde oamenii sunt obisnuiti sa o vada. Am facut niste studii si am vazut ca va fi foarte dificil sa-i obisnuim pe oameni in perioada foarte scurta care ramasese sa se uite la TVR 3 si sa promovam campania acolo si atunci efortul ar fi fost inutil si am hotarat ca dupa campanie, si asta inseamna in septembrie, pentru ca nu are niciun rost sa dam drumul la un canal de tipul asta in plin? vara”, a declarat Alexandru Sassu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune.
Deocambata, se stie faptul ca proiectul TVR3 este coordonat de Mura Franculescu, consilier al lui Alexandru Sassu, insa postul de director general al noii televiziuni va fi scos la concurs. „Postul va fi scos la concurs ca orice post de director de televiziune”, a explicat seful Televiziunii Publice care a mai adaugat ca proiectul TVR Info este coordonat de un realizator din televiziune, care „deocamdata, nu este numit”.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.