TEHNOLOGIA LOVITURILOR DE STAT MASCATE ÎN REVOLUȚII POPULARE!

TEHNOLOGIA LOVITURILOR DE STAT MASCATE ÎN REVOLUȚII POPULARE!

În ultimii 400 de ani nu au existat revoluții în EUROPA!

Tanks in Palace Square December 1989 Bucharest, Romania
Ce este o LOVITURĂ DE STAT?
Este o răsturnare violentă a administrației unei țări!

DE CE?
CA să răspundem la această întrebare trebuie să dăm o fugă în istorie la grupul de preoți ce l-au omorât pe TUTHANKAMON și au pus o marionetă drept FARAON.
Atunci s-au pus bazele unei strategii prin care toți conducătorii de peste tot să fie ori cooptați, ori asasinați și înlocuiți cu niște păpuși!
Totul pentru ca un GRUP CRIMINAL ORGANIZAT INTERNAȚIONAL să acapareze PUTEREA REALĂ de peste tot!
Momentul în care acest GRUP CRIMINAL TRANSFRONTALIER începe să ajungă la apogeul victoriilor sale este anul 1649, când un terorist pe nume OLIVER CROMWELL, sprijinit logistic și material de către BANCHERII CĂMĂTARI DIN OLANDA, reușește la adăpostul unei revolte populare (poporul din LONDRA trăia în condiții de mizerie mare) să aresteze și apoi să taie capul regelui ANGLIEI.
Motivul este refuzul acestuia de a preda CONTROLUL EMITERII DE LIRE STERLINE!
După acest moment, deși OLIVER CROMWELL avea o putere aparentă foarte mare, finanțatorii săi și-au văzut obiectivele atinse: TIPARNIȚA DE LIRE STERLINE intră sub controlul lor și profiturile IMENSE DIN SENIORAJ.
Cuvântul SENIORAJ (de care 99% din oameni nu au auzit indiferent de educația lor) este CHEIA ÎNȚELEGERII EVENIMENTELOR DIN TRECUT, DIN PREZENT și DIN VIITOR!
De ce a fost așa de importantă tiparnița de lire sterline încât regele ANGLIEI să fie decapitat?
Fiindcă MONOPOLUL EMITERII BANILOR și DISTRIBUȚIEI LOR SUB FORMĂ DE CREDIT CU CAMĂTĂ este ARMA CEA MAI PERICULOASĂ din ISTORIA UMANITĂȚII și mijlocul suprem prin care pot fi capturate popoarele de peste tot!
Rând pe rând, în următoarele decenii, acolo unde TIPARNIȚELE NU ERAU CEDATE (PRIVATIZATE) se pornea ori INVAZIE ARMATĂ (război) fie LOVITURĂ DE STAT MASCATĂ ÎN REVOLUȚIE POPULARĂ!
Să vorbim un pic despre TEHNOLOGIA PRODUCERII DE LOVITURI DE STAT!
În primul rând, pentru ca un popor să fie manipulat să fie complice la o LOVITURĂ DE STAT atunci acel popor trebuie să fie NEMULȚUMIT!
Acesta este rolul STATULUI PARALEL: să deturneze resursele și munca poporului de la proprietarul de drept către CĂPUȘELE INTERNAȚIONALE!
În acest fel, funcție de cât de mult FURĂ STATUL PARALEL, poporul este foarte nemulțumit sau parțial nemulțumit!
DE asemenea, dacă o MIȘCARE PATRIOTICĂ ajunge să conducă IMEDIAT STATUL PARALEL acționează pentru SABOTAREA acesteia și crearea de nemulțumire care să transforme acea mișcare cu acei lideri într-un inamic al poporului!
În 90% din timp STATUL PARALEL doar parazitează munca cetățenilor din orice țară, iar în 10% supraveghează ca nu cumva guvernanții să uite cine le sunt STĂPÂNII și pe cine servesc!
STATUL PARALEL este format din infractori locali, plasați cu grijă la toate nivelele de administrație, dar care sunt coordonați cu atenție de fire invizibile (relații de cumetrie, afaceri sau recrutări ale unor servicii secrete).
STATUL PARALEL are în primul rând servitori credincioși în interiorul TUTUROR serviciilor secrete astfel că operează în voie împotriva intereselor naționale!
STATUL PARALEL nu are niciodată CARTIERUL GENERAL sau CENTRUL DE COMANDĂ acolo unde acționează!
Astfel, o eventuală dezinfecție executată de popor, nu poate aduce prejudicii funcționării acestui STAT PARALEL!
Tot ce poate face un popor, în cazul unei eliberări naționale este o EPURARE din administrație a tuturor celor care de-a lungul timpului au acționat împotriva intereselor poporului.
CORUPȚIA este mecanismul principal prin care STATUL PARALEL este hrănit iar CORUPȚIA NU POATE FI ELIMINATĂ FĂRĂ A ELIMINA COMPLET STATUL PARALEL!
Dar să ne reîntoarcem la TEHNOLOGIA LOVITURII DE STAT!
De la țară la țară, și de la popor la popor, există un anume specific legat de mentalitate, obiceiuri, psihologie colectivă.
Astfel PLANIFICATORII trebuie să înțeleagă toate particularitățile acelui popor ce urmează să fie luat prizonier!
Spre exemplu românii nu sunt proști dar se lasă corupți foarte repede!
Alte popoare nu sunt așa de dotate intelectual dar se lasă cumpărate mai greu!
Pentru MAFIA INTERNAȚIONALĂ, care deține TOATE TIPARNIȚELE DE BANI, este foarte ușor să finanțeze LOVITURI DE STAT întrucât dispun de bani în cantități nelimitate!
Numai cetățenii obișnuiți trebuie să muncească pentru bani! MAFIA INTERNAȚIONALĂ nu, deoarece EI și NUMAI EI TIPĂRESC BANII și îi plimbă!
Aici este cel mai mare blocaj mental al fiecăruia: pur și simplu, mintea umană a fost atent „pregătită” prin intoxicare și dezinformare să nu poată concepe (să fie în afara logicii și a bunului simț) că cineva sau un grup apasă pe un buton și obține dolari sau euro cât vor și când vor!
LOVITURILE DE STAT se execută obligatoriu fie prin COMPLICITATEA ARMATEI (vezi tentativa de lovitură de stat din TURCIA din 15 iulie 2016), fie prin COMPLICITATEA POPORULUI sau a unei părți relevante din popor!

Lovitura de stat are mai multe etape:
1) PLANIFICAREA.
Se culeg informații de pe teren. FACEBOOKUL este instrumentul perfect de culegere de informații în timp real și de livrare de INTOXICĂRI cu impact mare la public.
2) CREEREA NEMULȚUMIRII (spre exemplu în VENEZUELA, IRAN, FEDERAȚIA RUSĂ și TURCIA (chiar acum) Băncile CENTRALE devalorizează moneda locală în raport cu dolarul FED și EURO scăzând salariul populației și forțând astfel scăderea nivelului de trai care duce la creșterea NEMULȚUMIRII GENERALE.
În perioada 1980-1989, STATUL PARALEL care infectase SECURITATEA nu a putut acționa asupra parității leu-dolar ci a mers direct la raționalizarea hranei. STOLOJINSKI (Stolojan) a fost unul dintre cei care au sugerat ideea ca alimentele de bază să fie pe cartelă.Ulterior STOLOJAN a fost recompensat de MAFIA INTERNAȚIONALĂ.Acum s-a retras direct să se bucure de zecile de milioane de dolari cu care a fost recompensat!
3) LOVITURA DE STAT debutează cu proteste având la bază nemulțumiri reale.
4) După ce se atinge o masă critică (de asta am îndemnat pe românii cinstiți să nu participe la mascarade) se creează atacuri asupra forțelor de ordine pentru a testa reacția acestora.
5) Se încearcă obținerea de violență în stare pură și de victime, de ambele părți: masele de manevră numite protestatari și forțele de ordine.
6) Se încearcă pe orice cale descurajarea forțelor de ordine și se folosește mediatic anumite imagini cu impact emoțional pentru a agrena o porțiune tot mai mare de popor la operațiunea de lovitură de stat.
7) În cazul în care, din cauza presiunii generale liderii nu demisionează, se trec la adevăratele violențe. Pe timp de noapte, în haosul provocat, este greu să vezi cine a tras în cine și cu ce.
Dacă forțele de ordine văd colegi morți vor reacționa exagerat din frică iar dacă poporul vede femei-copii morți vor reacționa violent din furie.
Este faza în care nici măcar STATUL PARALEL nu mai are controlul.
De obicei, MAFIA INTERNAȚIONALĂ evită acest tip de eveniment!
Sau dacă se confruntă cu el, se aduc FORȚE DE MENȚINERE A PĂCII!
8) În urma violențelor, poporul devine complice cu PLANIFICATORII LOVITURII DE STAT, oripilat de imaginile cu morți și răniți. Forțele de ordine vor ceda iar beneficiarii loviturii de stat acaparează puterea.
După un timp, poporul realizează că a fost păcălit însă e târziu pentru ELIBERAREA NAȚIONALĂ.

În IRAN, în 1953 CIA execută o lovitură de stat în care este înlocuită conducerea PATRIOTICĂ și SUVERANĂ cu o paiață obedientă intereselor MAFIEI INTERNAȚIONALE. 24 de ani mai târziu încep proteste de stradă care în 1979 se transformă în ELIBERARE NAȚIONALĂ. Astfel poate înțelegeți de ce SUA au probleme cu IRANUL, VENEZUELA și COREEA DE NORD. Popoare diferite, administrații diferite dar aceeași dorință: LIBERTATE NAȚIONALĂ!

Unde suntem noi românii?
Noi suntem tot într-o lovitură de stat!
Ar putea SOROȘ în calitate de finanțator-beneficiar al LOVITURII DE STAT din 1989 să intre singur în guvern și să o arunce pe DĂNCILĂ de acolo?
Sigur că nu!
Și atunci?
Profitând de nemulțumirile REALE ale unei mari părți din poporul român se încearcă asmuțirea a câtorva sute de mii de oameni împotriva unui GUVERN LEGITIM desemnat inclusiv de PREȘEDINTELE SLUGĂ a STATULUI PARALEL pentru înlăturarea de la puterea aparentă a lui DRAGNEA!
De ce?
Fiindcă DRAGNEA simțind că i se vrea pielea pe băț o să și-o dea foarte scump!
MUIEPSD este o tentativă de lovitură de stat în desfășurare execută de profesioniști cu experiență mare în acest tip de TEHNOLOGIE!
De aceea este foarte important să înțelegem exact cu ce fel de evenimente avem de-a face!
Pentru ca această lovitură de stat să reușească este nevoie de un factor EMOȚIONAL extrem de PUTERNIC! Spre exemplu în 2015 au fost arși de vii cu napalm aproximativ 70 de tineri ce participau la un eveniment muzical în clubul Colectiv!
Imaginația planificatorilor este nelimitată așa că rugămintea mea pentru oamenii cinstiți este să nu participe la o LOVITURĂ DE STAT!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Luci Lucescu Londra

COMENTARII

 1. Iată explicația pentru care Iohannis o tine langa-danga cu ” pesedeul asta!” , „Pesedistii ăștia!”
  Este agent de influență al unei puteri străine. În această calitate a fost adus la putere de STS.
  Căutați singuri trădătorii României! Sunt vizibili!
  Scopul: interesele corporațiilor străine și resursele naturale. Revedeți activitatea lui Kovesi și va lămuriți.
  Sa speram că așa cum Romania s-a sustras sovietizării și împărțirii teritoriului ei, va reuși și acum sa evite jaful corporatist străin care duce la asuprirea crunta a românilor.
  Capul sus! Români alaturati-va Altarelor! Credincioși și mai puțini credinciosi, alaturi de Biserica ortodoxă, veți restabili unitatea națională și veți spulberă dezbinarea. Alta forță vie nu avem în acest moment: Armata este acaparata, serviciile nu sunt românești, partidele sunt trădătoare!
  Adunarea langa Altare și organizati-va forțele Unite. Vin timpuri extrem de rele.

 2. Am înțeles. Nu ne-ați explicat Senorajuj.
  Am dori că tinerii români că d-voastră să revină în Tzara organizați și bine informați și să ia puterea. Singura dorința e sa nu va purtați cu mănuși cu nemernicii care au nenorocit Romania noastră.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.