Teatrul din Targu Mures, in insula Reunion

Teatrul din Targu Mures, in insula Reunion

0 102

Compania “Liviu Rebreanu” a Teatrului National Targu Mures participa la microstagiunea care are loc in insula Reunion din Oceanul Indian, in perioada 23 septembrie-1 octombrie, organizata in cadrul unui schimb cultural international intre teatre.
La microstagiunea de la Teatrul “Les Bambous” din Saint-Benoit, Teatrul National din Targu Mures participa cu spectacolul in limba franceza “Variatiuni enigmatice”, de Eric-Emmanuel Schmitt.
Spectacolul este regizat de Cristian Ioan, din distributie fac parte actorii Ion Ritiu si Aurel Stefanescu si s-a bucurat in ultima vreme de un succes international deosebit, la Strasbourg, Brest, Lille, Monaco si Praga.
Secretarul literar al Teatrului National din Targu Mures, Rodica Gatina, a declarat, marti, ca spectacolul se bazeaza pe o piesa simpla, tulburatoare si spirituala, fiind o frumoasa poveste de dragoste in care alterneaza nobletea si duritatea in sentimente, elegia si duelul, betia jocului, misterul dragostei, eleganta, forta si subtilitatea in antagonismul caracterelor, care sunt excelent redate de cei doi protagonisti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.