Taxa de acces in Mamaia de la 1 iunie

Taxa de acces in Mamaia de la 1 iunie

0 63

Sezonul estival nu este prea departe, iar ofertele pre-estivale facute de hotelurile de pe litoral sunt extreme de tentante. De asemenea, intrarea in statiunile preferate este inca gratuita.
Astfel, primarul Municipiului Constanta, Radu Mazare, a afirmat intr-o conferinta de presa sustinuta in cursul zilei de ieri, ca taxa de acces in persla statiunilor romanesti, Mamaia, va intra in vigoare incepand cu data de 1 iunie.
Pentru fiecare intrare in statiune conducatorii auto vor scoate din buzunar 3 lei, un abonament pentru 24 de ore va costa 4 lei, iar cel pentru o saptamana ajunge la 23 de lei. De asemenea, un abonament pentru intreg sezonul estival va costa 246 de lei.
Taxa de acces in Mamaia a fost extreme de controversata de-a lungul timpului. Introdusa in 2003, taxa a fost anulata in 2006 , in urma unor presiuni aplicate de Prefectura Constanta care a atacat contencios-administrativ hotararea privind taxa respectiva. Insa, incepand cu anul 2007, taxa a intrat din nou in vigoare dupa ca primarul Radu Mazare a a facut recurs la decizia instantei.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.