Tatal lui Cioaca la poligraf

Tatal lui Cioaca la poligraf

0 78

Se pare ca anchetatorii in cazul disparitiei avocatei brasovene, Elodia Ghinescu, au transformat cazul intr-o vendeta personala cu familia lui Cristian Cioaca. Conform unor surse judiciare, ziarul „Gardianul” a anuntat ca saptamana viitoare tatal lui Cristian Cioaca, Emil Cioaca, va da cu subsemnatul in vederea efectuarii unui test poligraf. In afara?de Emil Cioaca, vor mai fi audiati o serie de martori, printre care si mai multe persoane care fac parte din cercul de apropiati si de prieteni ai politistului Cristian Cioaca.


?De altfel, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie intentioneaza sa desfasoare mai multe activitati in judetul Arges, lasand deocamdata Brasovul?pe plan secund. Localitatile luate in vizor de anchetatori sunt Pitesti si localitatea Albota, unde locuiesc parintii lui Cristian Cioaca.


??????????? In alta ordine de idei, ieri, la Tribunalul Brasov, pentru cauze cu minorii, a inceput primul termen in procesul intentat de catre Directia Judeteana pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov ?lui Cristian Cioaca, Anei Maria Ene si lui Iulian Vasile Ene in privinta custodiei micutului Patrik.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.