Tarifele de Revelion din imprejurimile Brasovului

Tarifele de Revelion din imprejurimile Brasovului

0 146

Daca nu aveti inca planuri de Revelion, adica daca nu ati facut nicio rezervare la vreun hotel, motel, pensiune sau alte forme de cazare unde sa va petreceti noaptea dintre ani, iata care ar fi ofertele turistice la care va puteti astepta.
Mai precis, tarifele pentru vacanta de iarna, adica pentru un pachet complet de 4-5 zile, cu mese incluse, au preturi care variaza intre 1000 si 3000 de lei pentru fiecare persoana.
Cu toate acestea, pensiunile de la munte nu duc lipsa de clienti, cu atat mai mult cu cat acestea si-au asigurat cereri din partea clientilor fideli.
Multi romani au terminat deja cu rezervarile de indata ce s-au intors din vacanta de vara. Ca si pana acum cativa ani, pensiunile de pe Valea Prahovei sunt cele mai cautate.
Cele mai multe cereri sunt pentru Valea Prahovei, imprejurimile Brasovului si zona Bucovinei.
Preturile pornesc de la 1.000 de lei de persoana cu toate mesele incluse, la pensiunile de doua margarete, si ajung la 3.000 de lei, in cazul celor mai luxoase.
Conform agentiilor de turism, clientii prefera ofertele pensiunilor, motelurilor sau chiar si apartamentele inchiriate de localnicii din zonele turistice. Acestia din urma in special includ in preturile sejurului si mese imbelsugate din produse traditionale de casa: branzeturi de la cele patru vaci si carne de la porcul taiat in gospodarie.
Acestea, spre deosebire de hoteluri, nu respecta o politica de preturi, astfel ca turistii gasesc cu usurinta cazare pentru toate buzunarele. „Preferate sunt pachetele all-inclusive si cu masa de Revelion“, sustine Marius Pandel, director de dezvoltare la Christian Tour.
Clientii fideli nu au precupetit niciun moment in a face deja rezervarile. „Au fost rezervate deja cinci din cele opt camere de care dispunem. Sunt oaspeti care au petrecut la noi Craciunul in ultimii doi ani si de data asta au optat pentru Revelion“, spune Daniela Clinciu, proprietara pensiunii cu acelasi nume din Moeciu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.