Tariceanu vizitat de Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei

Tariceanu vizitat de Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei

0 187

Ieri, la Palatul Victoria, premierul Calin Popescu Tariceanu a primit-o pe Alteta Sa Regala, Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei, presedinta Consiliului pentru Asistenta Medicala a Iordaniei.
Foarte cordial, premierul a tinut s-o felicite pe invitata sa pentru activitatea sa internationala remarcabila: „Meritele dvs in imbunatatirea sistemului sanitar, in special domeniului nursing-ului sunt foarte cunoscute si apreciate”, a spus primul-ministru. Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca, sustinatori importanti al relatiilor bilaterale sunt iordanienii care au studiat in Romania. „Acestia reprezinta un factor important in promovarea cunoasterii bilaterale a valorilor culturale si pentru crearea unor noi proiecte de cooperare. Ei activeaza in cele mai inalte domenii ale vietii politice si economice din regatul iordanian”.
La sfarsitul intalnirii, premierul s-a mai aratat interesat de o vizita, in viitorul apropiat, a Regelui Iordaniei, pentru a consolida si a extinde dialogul politic bilateral intre tara noastra si Regatul Hasemit al Iordaniei

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.