Tariceanu masuri severe privind cheltuielile publice

Tariceanu masuri severe privind cheltuielile publice

0 102

Sfarsitul de mandat si criza mondiala impinge guvernul spre o stopare a risipei si a cheltuirlilor inutile. La finalul anului 2008 se arunca cu bani catre baronetul liberal si grupuriile de interese, acum se solicita o economisire la sange. Premierul Tariceanu a cerut ca Ministerul Economiei si Finantelor sa finalizeze un set de masuri pentru introducerea unei „discipline severe” in ceea ce priveste cheltuielile publice la nivel guvernamental, solicitand totodata reducerea costurilor aferente primelor si sporurilor acordate angajatilor.
Tariceanua mai cerut tuturor ministerelor sa reduca costurile privind parcul auto propriu, cheltuielile de protocol sau deplasarile in strainatate.
„Cer tuturor ministerelor ca, pana intervine Ministerul de Finante cu norme, sa incepeti o reducere drastica a cheltuielilor care nu sunt esentiale”, a spus premierul ministrilor, la inceputul sedintei de joi a Guvernului.
Tariceanu a mai solicitat ministrului Economiei si Finantelor sa ia masuri pentru diminuarea preturilor la achizitiile publice, fara ca aceasta sa opreasca proiectele de investitii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.