Tariceanu incearca o alianta cu PSD-ul

Tariceanu incearca o alianta cu PSD-ul

0 98

La aflarea rezultatelor oficiale ale votului pentru alegerile europarlamentare, Calin Popescu-Tariceanu a convocat Biroul Politic al PNL pentru a propune inceperea negocierilor cu partidele politice pentru o noua majoritate parlamentara. Principala formatiune vizata este PSD. Desi inainte de sedinta, liderii partidului vorbeau cu jumatate de gura despre aceasta ipoteza, se pare ca acest subiect a fost cel mai dezbatut in sedinta: ”Intai vom analiza rezultatele alegerilor. Dupa analiza ar putea sa vina si o ipoteza de rediscutare a majoritatii”, ne-a declarat vicepresedintele pentru strategii politice al PNL, Crin Antonescu.


Liberalii au de depasit, in perioada urmatoare, doua obstacole majore. Este vorba de adoptatea bugetului de stat, dar si de o eventuala motiune de cenzura depusa de PLD si PD.


??????????? Acesta colaborare dintre PNL si PSD a fost relansata acum cateva saptamani de catre omul de afaceri Dinu Patriciu, care a spus ca este pregatit sa finanteze o asemenea alianta. Saptamana trecuta, ministrul liberal al muncii, Paul Pacuraru, a declarat ca varianta cea mai buna pentru PNL? ar fi o guvernare cu PSD.


??????????? Odata cu aceste doua noi aliante, PD-PLD si PNL- PSD, avem in fata cantecul de labada al aliantei portocalie „Dreptate si Adevar”. In timp, vom vedea cine a luat „dreptatea” si cine „adevarul”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.