Tariceanu in vizita de lucru la Baia Mare

Tariceanu in vizita de lucru la Baia Mare

0 188

?


Parca pentru a evita manifestatile puse la cale in Bucuresti de catre mai toate partidele politice, premierul Calin Popescu Tariceanu a fost prezent, la acest sfarsit de saptamana, la Baia Mare, unde a vizitat expozi?ia Rivulus Dominarum cu vanzare de bunuri de larg consum produse exclusiv in judetul Maramures. Aceasta expozitie a fost organizata de Camera de Comert si Industrie Maramures si de autoritatile locale.


Expozitia a avut loc la ?Centrul de Instruire si Marketing, primul-ministru fiind intampinat cu produse tradi?ionale din zona Maramures, pe care le-a apreciat in mod deosebit. Premierul a aratat ca este??necesara promovarea acestora atat in tara, cat si in strainatate.


“Sunt onorat si ma bucur ca pot inaugura aceasta expozitie. Este prima data cand sunt prezent la aceasta manifestare. Ma bucur sa vad ca in aceasta zona a tarii, regiune bogata in traditii culturale si obiceiuri, se pastreaza inca multe din mestesugurile care au facut zona renumita si sunt convins ca dau unul din contururile cele mai puternice identitatii romanesti”, a declarat Primul-ministru.


La sfarsitul vizitei premierul a apreciat ca aspiratia Romaniei de a deveni o tara moderna, europeana nu trebuie sa duca la abandonarea traditiilor. “Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, Romania aspira sa devina o tara moderna, europeana, dar acest lucru nu inseamna abandonarea traditiilor noastre din diferite domenii”, a subliniat Primul-ministru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.