Tariceanu are de ales: restructurare sau motiune!

Tariceanu are de ales: restructurare sau motiune!

0 117

Luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, presedintele partidului, Mircea Geoana, a declarat ca PSD asteapta ca pana cel tarziu 21 martie premierul sa procedeze la restructurarea Guvernului, in caz contrar urmand ca social-democratii sa depuna o motiune de cenzura impotriva guvernului.


Privind termenul ales, respectiv 21 martie, liderul PSD a precizat ca acesta a fost ales astfel incat sa coincida cu finalizarea anchetei realizate de Comisia parlamentara speciala, privind presupusele incalcari ale Constitutiei de catre presedintele Traian Basescu.


De asemenea, pe 21 martie Curtea Constitutionala se va pronunta in legatura cu cea de-a doua lege a referendumului.


“Nu mai putem sa continuam cu un guvern paralizat, cu institutii paralizate, cu Romania si cu romanii care deja au nevoie de un raspuns la aceasta criza politica”, a afirmat Geoana, citat de Amos News.


De asemenea, Geoana a aratat ca, in opinia social-democratilor,?premierul are obligatia ca impreuna cu guvernul restructurat sa-si stabileasca o relatie de colaborare cu Parlamentul pe un numar minim de puncte de convergenta, „asa cum se face cu un guvern minoritar”, amintind ca in perioada 2001-2004 PSD-ul a avut un guvern minoritar, dar totusi a reusit sa lucreze.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.