Targul International de Carte si Muzica – Brasov 2007

Targul International de Carte si Muzica – Brasov 2007

0 120

Asociatia “Libris Cultural” Brasov , Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Judetean Brasov si Universitatea “Transilvania” din Brasov organizeaza cea de-a patra editie a „TARGULUI INTERNATIONAL DE CARTE SI MUZICA” ce se va desfasura in perioada 22 – 25 martie 2007 la Aula Universitatii “Transilvania” Brasov (B-dul Iuliu Maniu nr. 39A).


Miercuri, 14 martie 2007, de la ora 12.00 la Aula Universitatii „Transilvania”va avea loc o conferinta de Presa privind cea de-a patra editie a Targului International De Carte Si Muzica de la Brasov .


?


Promovarea productiei editoriale


Manifestarea organizata la nivel international, este consacrata promovarii productiei editoriale de carte si muzica, productiei publicitare precum si produselor de papetarie birotica.


Editiile anterioare au constituit un real succes manifestarea constituind un prilej pentru noi contacte intre editori si distribuitorii sau iubitorii de carte si muzica.


?


Obiectivele targului


Principalele obiective ale targului de Carte care se va desfasura la Brasov sunt: relansarea pietei romanesti a cartii prin crearea unor evenimente de anvergura, cu mare impact asupra publicului, promovarea in Romania a unor metode si suporturi educationale aliniate standardelor europene, prezentarea unei oferte educationale complete intr-un cadru concurential, intens mediatizat, racordarea ofertei educationale romanesti, avand drept principala componenta cartea, la circuitul international; este vizata cu preponderenta piata Europei centrale si de est.


Informatii la tel.: 0268/ 47.77.99 sau la tel.: 0268/47.85.95


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.