Targu Mures: Cel mai mare eveniment aviatic din Transilvania

Targu Mures: Cel mai mare eveniment aviatic din Transilvania

0 159

Makeup Events si Aeroclubul Romaniei organizeza in acest an, pentru prima oara in judetul Mures, cel mai mare eveniment aviatic din Transilvania.
Aero 2009 “Sky is not the limit” va aduce, pentru prima data la Targu Mures cei mai buni piloti de acrobatie, cei mai buni parasutisti, cea mai mare expozitie aviatica, cu peste 50 de modele de aeronave si cel mai mare spatiu expozitional destinat firmelor.
Evenimentul va puncta reintrarea Aerodromului Targu Mures in randul locatiilor destinate acestui tip de eveniment. Obiectivul principal al evenimentului este promovarea Aeroclubului Targu Mures si implicit a Aeroclubului Romaniei, prin prezentarea istoriei de 86 de ani de la infiintare, a activitatilor desfasurate in cadrul acestei institutii, prin prezentarea sportivilor si a modului si conditiilor de participare la astfel de cursuri, sublinierea beneficiilor celor care aleg sa practice aceste sporturi, prezentarea loturilor nationale de planorism si parasutism cu performantele obtinute la diversele competitii precum si a scolilor particulare de pilotaj si a serviciilor oferite de acestea.
Invitatii speciali ai evenimentului sunt Hawks of Romania (Soimii Romaniei).
Evenimentul va debuta sambata, 9 mai, cu un „tur de onoare” la standurile amenajate dupa care se va face cate o scurta prezentare a tipurilor de avioane expuse si a firmelor participante. Vizitatorii vor avea ocazia sa vada orasul de sus. Cu incepere de la ora 13.00 vor avea loc demonstratiile aeriene, salturile lotului national de parasutism, zbor in tandem si demonstratii ULM. Seara vor incepe petrecerile, de la 16:30 vor concerta formatiile Dreamers si 112, iar de la 21:00 se va da startul petrecerii Hangar Party.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.