Targ online de joburi in SUA pentru studenti

Targ online de joburi in SUA pentru studenti

0 132

In perioada 20-31 martie 2007, GTS international Romania lanseaza un targ on-line de locuri de munca pentru studentii care sunt interesati sa calatoreasca si sa munceasca in Statele Unite prin programul “Work & Travel USA”. Prin acest demers, GTS doreste sa incurajeze studentii sa viziteze America si sa le ofere posibilitatea de a-si imbogati experienta profesionala si competenta lingvistica.


?


Program sprijinit de Guvernul SUA


Programul „Work and Travel USA” reprezinta un proiect de amploare sprijinit de guvernul SUA, care are ca scop incurajarea studentilor sa calatoreasca in Statele Unite pe perioada vacantei de vara cu scopul de a-si imbunatati cunostintele de limba engleza si de a castiga experienta de munca in cadrul unei companii americane. Statisticile arata ca in cele trei luni de program un student castiga in medie 4000 dolari, iar experienta si cunostintele de limba engleza acumulate reprezinta un avantaj important in gasirea unui loc de munca dupa absolvire.


?


Targ online


GTS international Romania intentioneaza sa faciliteze accesul studentilor la acest program prin lansarea targului on-line de locuri de munca, o modalitate mult mai rapida si mai permisiva de inscriere si de accesare a job-urilor de care studentii sunt interesati. Mari companii americane precum The Ritz Hotel, Hotelurile Marriott si Hyat, Toystore Amusement, Leader Creek Fisheries Alaska sunt dornice sa angajeze studenti din Romania pe perioada vacantei de vara. Pozitiile disponibile sunt: receptionist, chelner, camerista, operator jocuri, bucatar, asistent front desk etc, iar studentii pot castiga pana la 11,95$ pe ora. Studentii pot aplica pentru aceste job-uri online, la www.gtsturism.ro.

Participantilor in program li se pune la dispozitie un pachet complet de servicii incepind cu formulare de inscriere in program, oferte de munca variate, formulare de viza, instruire in pregatirea dosarului de viza, asigurare medicala, eliberarea cardul ISIC, achizitionarea unui bilet de avion cu reducere de student cat si asistenta pe toata durata programului, inclusiv pe perioada sederii in America.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.