Targ de turism la Brasov

Targ de turism la Brasov

0 103

Chiar daca este criza, cel mai bun mod posibil de a uita de probleme si de suparari este un concediu placut. Pentru cei care inca nu s-au hotarat le recomandam un targ de turism care se desfasoara zilele acestea la Brasov. Ma I mult chiar le recomandam un astfek de eveniment deoarece este binecunoscut faptul ca la astfel de evenimente sunt oferte interesante si foarte multe reduceri.
Targul de turism, deschis la ITC, s-a bucurat din start de un imens succes. Peste 60 de touroperatori din Brasov, dar si din alte judete din Transilvania, au venit sa isi prezinte ofertele. Criza economica a afectat hotelierii din toata lumea si, ca sa nu isi piarda clientii, au venit cu tot felul de promotii si reduceri. „Anul acesta se va merge foarte mult pe ofertele «last minute». Clientii care vor sa cumpere un pachet turistic in ultimul moment vor plati cu 10% pana la 50% mai putin”, a spus in presa brasoveana Alexandru Pop, managerul agentiei Smart Tours din Brasov. O alta noutate pentru anul acesta a fost si oferta „early booking” pentru rezervarile facute foarte devreme. In cele mai multe cazuri, turistii primesc o reducere de pana la 25% din pret, dar trebuie sa achite integral pachetul turistic in momentul rezervarii.
Ca o curiozitate va spunem ca pentru Antalya, plecare cu avionul, costul pachetului turistic de sapte zile pleaca de la 300 de euro, dar poate depasi 1.000 de euro, in functie de perioada, tipul de masa ales si clasificarea hotelului, iar in Croatia gasiti cazare de la 25 de euro pe noapte de persoana, insa trebuie sa va descurcati singuri cu transportul si masa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.