Targ de imbracaminte Confintex la ITC

Targ de imbracaminte Confintex la ITC

0 62

Ieri, 9 aprilie, s-a deschis la Brasov, targul national de imbracaminte si incaltaminte Confitex. Evenimentul este gazduit de International Trade Center, unde 150 de producatori si importatori din toata tara s-au reunit pentru a-si prezenta gama de produse.
Organizatorii spera ca editia cu numarul 37 din acest an va fi una de succes. „Anul acesta batem recordul la Brasov, in materie de prezenta, cu peste 150 de firme care si-au confirmat participarea. Tot pentru prima data s-au inscris la targ foarte multe firme din Brasov”, a declarat Aurelientu Popescu, presedintele executiv al Federatiei Patronale a Industriei Usoare (FEPAIUS).
Targul va putea fi vizitat incepand cu orele 10:00, in fiecare zi, pana duminica, iar cei interesati vor putea admira sau cumpara confectii textile, din piele si blana, tricotaje, confectii copii, incaltaminte si marochinarie.
„Majoritatea vor expune colectiile de moda pentru sezonul primavara 2008. Produsele vor fi vandute la pret de producator, dupa cum le-am recomandat firmelor participante, pentru a atrage si colaborari cu distribuitorii de pe plan local”, a precizat Aurelientu Popescu, citat de Buna Ziua Brasov.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.