Tangoul cu moartea

Tangoul cu moartea

0 63

Asa și cu carantina și cu izolarea, este simplu, dacă vrei să trăiești STAI ACASĂ!

,,Din cinci nopți, am dormit o noapte” este afirmația unei doamne doctor, aproape epuizată care zi de zi de când a început nebunia cu Corona, putem spune că dansează un tango nesfârșit cu moartea. Lucrează la un centru de carantina pentru Corona, undeva în Transilvania. Din când în când o dată la 2-3 ore își permite să iasă afară și să fumeze „pe repede” o țigară și să dea peste cap „un ness”, uneori făcut cu apă plată rece… pentru că nu este timp. Are ochii frumosi dar obosiți, și se gândește la copiii ei care au rămas acasă, e îngrijorată. Tatăl lor este tot medic și este în alt centru de carantină. E îngrijorată pentru Robert, care e clasa a V a și foarte neastâmpărat, dar are încredere în Cristina care este clasa a XI a și este foarte responsabilă, știe că nu-l va lăsa pe neastâmpăratul ăla mic sa iasă din casă, oricât ar protesta. E mai liniștită că există și Cristina.

Cineva s-a gândit să-i ofere un buchet imens de trandafiri. Ii merită din plin.
II mulțumim și o asiguram de respectul nostru.
Când eram mic bunica mi-a spus o poveste despre „reguli”, și anume despre faptul că regulile sunt greu de respectat, sunt incomode, sunt enervante, sunt frustrante, dar odată respectate, ne schimbă viața în bine, sau ne ajută sa ieșim cu bine din situații, sau ne salvează viata. „Traversează doar pe verde, dacă traversezi pe roșu poți muri!”

,,O mână ruptă la fotbal se poate vindeca și fără ghips, dar va rămâne strâmbă. Dacă o pui în ghips te va durea o perioada, dar va rămâne dreaptă!” asa și cu carantina și cu izolarea, este simplu, dacă vrei să trăiești STAI ACASĂ! Stai acasă și vei rămâne sănătos nu te pune pe tine în pericol, nu ii pune pe alții în pericol și nu îngreuna munca medicilor care și așa abea mai fac față, sunt epuizați.
Inca odată le mulțumim și ii asiguram de respectul nostru!
În urma discuției telefonice de astăzi cu dna Anca Bâtiu, purtător de cuvânt al DSP Brașov, va informam :

Brașovul este în plină campanie de primire a celor care vor fi carantinati. Se așteaptă – în acest sens – convoiaiele. Se monitorizează STRICT persoanele din autoizolare.
DSP – Brașov, face un apel către medicii de familie, pentru a citi și a se familiariza cu instrucțiunile vis a vis de COVID 19.
În Brașov la data de astăzi sunt 11 cazuri confirmate de Corona Virus.
Inca odată mulțumim personalului medical și vă asigurăm de respectul nostru!
Bogdan Gabriel

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.