Tandem la Pro România: Mohaci şi Susanu la CJ respectiv Primăria Braşov

Tandem la Pro România: Mohaci şi Susanu la CJ respectiv Primăria Braşov

0 72


Coordonatorul Pro România Braşov, deputatul Mihai Mohaci, spune că el Sorin Susanu ar putea fi tandemul Pro România pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov şi primar al municipiului Braşov.
Totuşi, Mohaci a precizat că încă se fac analize la nivelul filialei judeţene a partidului dar că „pentru candidatura la Primăria Braşov în primul rând îl avem în analiză pe Sorin Susanu”. În ceea ce priveşte Consiliului Judeţean Braşov, Mohaci a declarat că şi-a manifestat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte. „Vom face un «paralelism» la Protecţiei Consumatorului, care va fi şi la Consiliul Judeţean, dar şi la Primăria Braşov. Aceasta este intenţia şi dorinţa mea, urmând ca o decizie în acest sens să fie luată de Biroul Permanent Judeţean. Cred că până la începutul lunii martie vom anunţa candidaţii pentru cele două funcţii”.

Reamintim că deputatul Mihai Mohaci a fost şi angajat al Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, dar şi la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, iar Sorin Susanu este acum şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov.
I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.