Tamponare violenta in zona Orizont

Tamponare violenta in zona Orizont

0 217

Ieri, in jurul orelor 11,00, a avut loc un grav accident de circulatie in intersectia de la „Orizont”, drept care trei persoane au ajuns, in stare grava, la spital.
In acea intersectie, un BMW si un Mitsubishi s-au tamponat violent. Ambulanta si Descarcerarea au intervenit imediat. .
Se pare ca soferita aflata la volanul Mitsubishi-ului a incercat sa vireze la stanga, desi semaforul arata culoarea rosie. In urma impactului, atat el aflat in BMW, cat si cei doi din Mitsubishi au ajuns la spital cu traumatisme severe.
„Accidentul s-a petrecut din cauza neacordrii de prioritate a conductorului auto care a efectuat un viraj la stnga”, a declarat Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IJP Braºov.

„O pacienta in varsta de 30 de ani prezenta un traumatism cranian si era in stare de inconstienta. Cealalta victima prezenta tot un traumatism cranian, insa era constienta. Soferul unuia dintre autoturismele implicate in accident a suferit un traumatism cranian si toracic”, a declarat medicul Emilian Matau, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Brasov.

Timp de mai bine de o ora, circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate.
Asta e cand ne grabim si nu tinem cont si de ceilalti parteneri din trafic sau de semnele de circulatie. Din pacate, pe langa cei vinovati cad si multe victime nevinovate, care-si vad regulamentar de mersul lor in trafic.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.