Sunt si maghiari cu toate tziglele pe casa…

Sunt si maghiari cu toate tziglele pe casa…

0 364

Preşedintele UDMR Mureş, Brassai Zsombor, a declarat marţi, 2 decembrie, că extremiştii de genul celui suspectat că intenţiona să detoneze în public un dispozitiv exploziv improvizat, pe raza localităţii Târgu Secuiesc, în timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie, nu au ce căuta în societatea românească şi în cea transilvană, informează Agerpres.
Cred că nu este bine venit un astfel de caz, pentru că respectul reciproc este foarte important, trebuie să respectăm Ziua Naţională a românilor.111
Dacă s-a întâmplat asta, e foarte păcat, chiar acum când în mai multe locuri din Europa sunt conflicte de natură teroristă. Şi din această perspectivă acţiunea de la Târgu Secuiesc nu a fost binevenită. Nu ştiu dacă organizaţia respectivă (HVIM – n.r.) îşi asumă responsabilitatea pentru acest membru, pentru acest cetăţean.
Dacă da, atunci trebuie analizată problema şi oricum nu au ce căuta extremişti de acest gen în societatea românească, în cea transilvană. Altfel este o acţiune personală a unui cetăţean iresponsabil, a afirmat Brassai Zsolbor, potrivit agerpres.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.