Sumudica a fost demis de la Rapid

Sumudica a fost demis de la Rapid

0 97

Idolul tribunei, antrenorul care sprinta pana la peluza pentru a sarbatori marcarea unui gol de catre Rapid Bucuresti, a fost demis de conducerea clubului giulestean.

Totul a inceput dupa infrangerea cu Sportul Studentesc, cand Marius Sumudica era ca si demis de la carma Rapidului. Finantatorul George Copos a intrat val-vartej in vestiarul Rapidului, a criticat dur echipa giulesteana dar si pe antrenor, anuntandu-l pe Sumudica ca trebuie sa isi gaseasca echipa.

Sumudica s-a prezentat la ProRapid pentru a conduce antrenamentul echipei miercuri dupa-amiaza, insa a fost anuntat de presedintele Dinu Gheorghe ca nu mai este antrenorul Rapidului, fiind demis dupa ce echipa se afla intr-un adevarat con de umbra in ultimele etape.

Marius Sumudica va fi un mare antrenor, dar mai tarziu, acum la Rapid a incercat, a pus mult suflet, pasiune, dar rezultatele nu au venit. Aceasta echipa a Rapidului, cu jucatorii pe care ii are, trebuia acum sa fie fluierand pe primul loc.E momentul sa punem capat acestei relatii pentru ca jocul echipei a coborat foarte mult”, a spus George Copos despre incheierea colaborarii cu Sumudica.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.