Summit-ul NATO inchide Otopeniul si Baneasa

Summit-ul NATO inchide Otopeniul si Baneasa

0 75

???????????? In perioada Summitului NATO de la Bucuresti, care se va desfasura intre 2 si 4 aprilie, aeroporturile Baneasa si Otopeni vor fi inchise din motive de securitate, traficul aerian urmand sa fie redirectionat catre alte aeroporturi, in timp ce persoanele care cumparasera bilete pentru acea perioada vor fi despagubite. Avand in vedere traficul inregistrat de cele doua aeroporturi anul trecut, inchiderea lor pentru public va afecta aproximativ 50.000 de persoane, care ar utiliza in mod normal aeroporturile in cele trei zile de Summit. Inedita hotarare?a fost luata de catre?ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, dupa ce? aceasta s-a consultat cu directorii celor doua aeroporturi.
??????????? Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Antonel Tanase, a anuntat ca zborurile vor fi redirectionate pe alte aeroporturi din tara, precum cele din Constanta si Timisoara. Masurile au fost luate pentru a inaspri securitatea si sunt aceleasi precum cele aplicate in alte orase in care s-a desfasurat Summitul.


?????????????? Directorul general al Aeroportului Otopeni, Gabriel Tara, a declarat ca in perioada Summitului vor opera circa 60 de zboruri zilnic, care vor include transportul logistic si cel al delegatiilor. Acesta a adaugat ca ar putea fi restrictionat si traficul auto pe DN1, iar Aeroportul Otopeni va fi inchis incepand cu 2 aprilie, ora 9:00.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.