Stop !

Stop !

0 208


Vreau sa scriu despre “ vestitele si celebrele tamaduitoare “ Lenuta, Pamfilica, Zambilica si alte asemenea care, profitand de prostia unora ajunsi la necaz, ii jupoaie si de putinul pe care il au sau ii fac sa se imprumute pe termen lung, promitandu-le in schimb numai vindecari miraculoase, fericire si bunastare. Si se gasesc destui naivi care, datorita lipsei de cultura, a ignorantei dobandite “ la gura sobei “, sunt in stare sa is idea si camasa de pe ei pentru a fi consultati de asemenea tiganci vrajitoare.


Nu stiu daca au vreo autorizatie de functionare, dar ziarele sunt pline de anunturi, la mica publicitate, care te indeamna sa profiti de bunavointa acestor jigodii a caror castig depaseste pe cel al unui lucrator cinstit, in cele mai multe domenii.Aceste personaje infecte mai au si tupeul ca, pe langa anuntarea posibilelor minuni, insotite de adresa si numar de telefon mobil, sa minta insirand asa-zise cazuri de vindecare, acestea vorbind in nume propriu despre presupusele miracole ce le-au fost facilitate prin bunavointa vrajitoarelor. Se intelege ca aceste personaje sunt inventate.


Nu ma deranjaza prea mult faptul ca ziarele accepta publicarea unor asemenea anunturi, caci ziarele traiesc in mare parte din publicitate. Ce ma deranjeaza enorm este faptul ca organelle abilitate permit practicarea unui adevarat jaf prin asemenea metode. Cei in drept ar trebui sa se autosesizeze si sa interzica asemenea inselatorii. Caci cei inselati nu vor depune niciodata plangere, ca sa nu fie luati de fraieri. Chiar si Oficiul pentru Protectia Consumatorului ar putea interveni, mai ales daca vrajitoarele au patalama de functionare.


In orice caz aceasta practica trebuie cat mai curand stopata, iar “ meseriasele “ trimise unde trebiue.


?


Dan Bota


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.