O întrebare de milenii – ce este mai exact lumea în care...

O întrebare de milenii – ce este mai exact lumea în care trăim?

0 144

Stewart Swerdlow este mai puțin cunoscut în România, însă în SUA, Marea Britanie și Rusia e considerat unul dintre cei mai importanți teoreticieni ai conspirației, alături de David Icke, sau Johnathan Cann, ultimul fiind autorul celebrei lucrări legată de Shemitah, care a fost popularizată și la noi în țară.

Swerdlow, după numele americanizat, sau Sverdlov, după cel rusesc, este nepotul lui Iacov Mihailovici Sverdlov, primul președinte al Rusiei comuniste (în fapt secretar general al Partidului Comunist din Rusia), în perioada 1917-1919, cu un rol important în planificarea Revoluției din Octombrie, dar cu un rol și mai important în asasinarea Familiei 
Romanov (ultimul Țar al Rusiei, n.b.).
Stewart Swerdlow se bazează în teoriile sale, care întrunesc sute de mii de adepți online, atât pe informații secrete datorate fostelor sale legături cu descendenți ai celor 13 mari familii care conduc lumea, cât și pe fapte actuale, legate cap la cap, pe date legate de fizica cuantică, obținute direct de la fizicieni de prestigiu, plus alte surse din rândul politicienilor.

Între altele, acesta susține că are informații amănunțite și poate demonstra cu fapte că tot acest (fost) război legat de ISIS nu numai că a fost finanțat și condus de serviciile secrete ale alianței vestice, care sunt indirect subordonate Marilor Familii, dar că este menit să instaureze, după un război religios între creștini și musulmani, în urma căruia creștinii catolici vor porni o Ultimă Cruciadă, o nouă Religie Mondială, cu o Nouă Ordine Mondială, și cu un Guvern Mondial.
Este vorba despre acel Novo Ordo Seclorum, inscriptionat și pe dolarul american.
Din acest punct de vedere, acualul Papă, care este ultimul, este chiar Petrus Romanus profețit de Mahachia în lista sa de papi.

Cele 13 familii nu mai au o soluție pentru sistemul economic mondial, desfășurat ca un joc piramidal, întrucât au absorbit majoritatea bogățiilor Terrei.
După ce
* au acaparat tot ce era acoperit în valoarea aurului și argintului (moneda traditională),
* au acaparat tot ce era legat de sistemul de credite (acoperirea virtuală pe care o trăim azi, prin banii electronici fără valoare acoperită în aur), dar și
* bogățiile naturale legate de petrol, gaze, metale rare, substanțe radioactive, etc.,

Toate acestea vor conduce inevitabil la prăbușirea sistemului actual, dacă nu va exista o expansiune pentru jocul piramidal, o expansiune ce nu s-ar mai putea face decât prin colonizarea altor planete și prin valorificarea resurselor naturale ale acestora, ceea ce deocamdată nu este posibil (în mod oficial, dar voi știți că aceste lucruri se întâmplă deja în cadrul programelor spațiale secrete, n.b.).
Deci, sistemul politico-economic actual se va prăbuși și va fi înlocuit de un altul, cu o nouă religie.

Cele 13 familii care conduc lumea, reprezentând prin toate ramificațiile lor posibile și prin structura lor de conducere doar 1% din populația planetei, conducând restul de 99%, prin organisme politico-financiare mondiale, sunt:
* Rothschild (Bauer sau Bower),
* Bruce,
* Cavendish (Kennedy),
* De Medici,
* Hanovra,
* Hapsburg (Habsburg),
* Krupp,
* Plantagenet,
* Rockefeller,
* Romanov,
* Sinclair (St Clair),
* Warburg (del Banco) și
* Windsor (Saxa-Coburg-Gotha).

Fiecare din aceste 13 familii au câte un domeniu sau o zonă de pe Pământ de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. Aceste domenii se referă la finanţele globale, tehnologia militară, controlul minţii, religie şi mass-media.
În rândul doi al ierarhiei stau ramificații importante ale celor 13 și care formează „Comitetul celor 300„, cele mai reprezentative familii fiind Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, Wilson etc.

Aceste familii au avut un rol determinat în istorie, în cea veche, dar și în cea actuală, provocând și Primul, dar și al Doilea Război Mondial, pentru interese proprii.
Ei pretind că se trag pe linie de sânge din primii zei, care se regăsesc în religiile egiptene, în mitologia greacă și în cea romană, în Torah, fiind descendenți ai „îngerilor” care s-au împreunat cu femeile oamenilor (așa cum sunt citați în Biblie, dar și în Cartea lui Enoch). Drept pentru care Pământul este al lor și ei trebuie să-l conducă până la întoarcerea zeilor (mai precis până la eliberarea lor), ceea ce susține Swerdlow se va face cu ajutorul Large Hadron Collider, de la CERN (granița Elveției cu Franța, n.b.), care nu este altceva decât un portal cuantic pentru aducerea acestor zei care acum sunt „încătușați” într-o altă dimensiune (un alt univers), dar din care pot să-și exercite influenta malefică asupra acestuia în care trăim noi.

Nu întâmplător, în septembrie 2015, CERN a anunțat că va face un experiment important și va porni acceleratorul de particule la o putere imensa: 40 de TerraVolt, iar particulele vor ajunge în câteva luni de accelerare prin diverse circuite ale imensului inel la o încărcătură maximă.
Nu se știe deocamdată pentru ce este prevăzut acest experiment, dar există marturii ale celor care au lucat acolo că la 20 de TerraVolt, în portalul acceleratorului au început să apară imagini holografice ciudate, deocamdată foarte neclare, sosite parca dintr-un univers paralel.
Mai mulți oameni de știință au atras atenția asupra pericolelor de la CERN și nu numai Stephen Hawking, cel care a spus că un pericol major ar fi generarea unei găuri negre chiar pe pământ, care ar putea „suge” tot ce ne înconjoară.
Un alt fizician de origine americană, Matt Rosenberg a găsit matematic că orice gaură neagră din acest univers corespunde unei stele dintr-un alt univers paralel.
Cu alte cuvinte, lumina intră din acest univers și iese într-un altul, iar stelele, precum soarele nostru ar fi un portal în acest multivers, în care există mai multe „găuri de vierme” și mai multe vortexuri cuantice.
Multiversul trebuie privit ca pe o carte (sau ca pe o ceapă, n.b.), în care foile de hârtie sunt suprapuse. Ceea ce este pe o foaie nu poate fi văzut din cealaltă foaie, dar ele coexistă, în așa fel încât trecerea de pe o foaie pe cealaltă se poate face prin aceste canale gaură neagră-stea.
La rândul lor, găurile negre au fost stele, după cum s-a demonstrat.
Dupa ce stelele au „murit”, si-au inversat polaritatea devenind în acest univers găuri negre, dar stele în celălat, închizând sensul de trecere. Ca atare, multiversul are o infinitate de astfel de „comutatoare” (care se închid și se deschid, pe rând, într-un sens și celălalt, cu o anumită frecvență, care devine frecvența specifică de lucru, ca în cazul semiconductorilor).
Saltul de la o pagină (un univers) la o alta (un altul), dar care nu sunt apropiate precum două pagini lipite se face printr-un traseu mai lung, prin „cotorul cărții”, acolo unde converg toate paginile, unde există o infinitate de vortexuri.

Toate acestea sunt ipoteze din punct de vedere al gândirii și cuprinderii minții umane, sunt modele matematice perfect funcționale și demonstrate ca atare. Aceste „comutatoare” de tip gaură neagră-stea, de tip on/off (diodă), cuplate în vecinătăți, devin „tranzistori”, fiind vorba despre „semiconductori cuantici”, iar, ca atare, tot multiversul poate fi un întreg „procesor cuantic” într-un vast computer cuantic, ceea ce s-ar putea traduce prin „creierul lui Dumnezeu” cel care creează continuu, căci asemenea unui computer, dacă nu ar fi continuu în procesare, procesul nu ar mai avea loc, iar întreaga construcție virtuală ar dispărea.
În plus, un alt cercetător al fizicii cuantice, plecând de la celebrul experiment al dublei fante (o anomalie cuantică a fotonului) a arătat că în realitate nu există spațiu și timp așa cum le percepem noi, ci că totul se petrece simultan, trecut, prezent și viitor, ca și unic spațiu, într-o singură fotogramă, ca și legea lui Bohm.
Cu alte cuvinte, conform Teoriei Relativității, care face ca timpul să se dilate și să se contracte, la mari distanțe (cosmice) un eveniment pe care noi îl percepem ca fiind prezent s-a încheiat demult, iar într-un alt loc al universului el nici n-a început.

 Ca atare, nici nașterea, viața și moartea nu se petrec liniar. O moarte într-o parte a multiversului, înseamnă o naștere în altă parte, conștiința (sufletul) fiind singura entitate ce poate străbate liber acest multivers.
Conștiința, adică informația, căci s-a demonstat matematic că o gaură neagră nu face să dispară în ea și informația, aceasta o transcende, așa cum printr-un computer, procesor, trece informația pe canalele tranzistorilor în sensuri prestabilite. La fel, conștiința trece și transcende dintr-un univers în altul.
Foarte important în acest sens este demonstrația matematicienilor conform căreia fiecărui punct din univers (multivers) îi corespunde o frecvență unică.
Ca atare, dacă un corp poate fi adus în acea frecvență atunci el instantaneu s-ar deplasa (teleporta, proiecta) în acel punct, iar asta pentru că legea universală nu permite ca într-un univers (multivers) să existe aceeași frecvență în două puncte diferite.
Este principiul prin care conștiința (sufletul) se deplasează din punct de vedere cuantic.

Deci, dacă s-ar construi nave cosmice care pot folosi modificarea frecvențelor, atunci ele se pot deplasa instantaneu dintr-un punct în altul al multiversului, folosind aceste „comutatoare”, la fel cum balează frecvențele într-un procesor de computer, așa cum există procesoare multi-core, în care fiecare „core” execută lucrări specifice și „nu știu” unul de existența celuilalt „core”, singura care face legătura și poate străbate acest „multivers” în miniatură (multi-core) fiind doar informația ce se schimbă dintr-o parte în alta, care informație e virtuală, formată din particule electronice, nefiind „materială” și care există atâta vreme cât computerul e alimentat și cât timp procesorul lucrează. La fel și conștiințele trec dintr-o parte în alta deplasând informația.
Revenind la CERN și la pericolul mentionat de Stewart Swerdlow, vechile zeități ar fi „prinse” într-o zonă (univers al multiversului) în care toate „comutatoarele” sunt închise, deci frecvența tinde spre zero. Cu alte cuvinte, în acel univers nu există nicio gaură neagră prin care entitățile să pătrundă în universul nostru, sau în altul, dar nicio stea, prin care informația să pătrundă de la universul nostru către acel univers.

Cu alte cuvinte, în acel univers este un întuneric total și nu există materie, ci doar conștiințe (informație). O imagine ce fără să vrem amintește de iadul biblic (dar fără tradiționalul foc veșnic).
La polul opus, raiul divin ar fi reprezentat de deschidera totală a tuturor „comutatoarelor, care din „semiconductori” s-ar transforma în „supraconductori”, astfel că energia trece liber și simultan în ambele sensuri.
Altfel spus, frecventa de comutare închis/deschis e atât de mare încât tinde spre infinit, fiind vorba despre lumina veșnică și absolută. Acolo „procesorul” lucrează la toată capacitatea, fiind creierul întregului multivers, locul de unde pleacă și la care revine întreaga informație procesată. De aceea o parte din oamenii de știință, studiind starea creierului în timpul rugăciunii religioase, au ajuns la concluzia că rugăciunile sufletelor (conștiințelor) sunt foarte importante și pot trece ca informație (deschid canalul) spre acea zonă.
La fel cum transa yoghină permite deplasarea informației dintr-o parte în alta pe un același principiu.

În imaginea exemplificată de o carte, foile cărții, cum spuneam, sunt universuri din multivers. Coperta de deasupra, cea cu titlul cărții și cu autorul, corespunde raiului, acolo unde își are originea creația, unde toate canalele sunt deschise și de unde izvorăște informația către celelalte pagini din cuprins, iar coperta de jos este corespondența iadului, acolo unde toate canalele sunt închise și unde se termină informația, așa cum când ai terminat de citit o carte ai citit toată informația, iar când ai închis-o, ai ajuns la coperta de jos, nu mai ai ce afla, s-a încheiat lucrarea. Numai că în această imagine, trebuie să ne închipuim că această carte e scrisă continuu, apar noi pagini (universuri) pe măsură ce este scrisă, la fel cum în prima sa pagină s-a scris (s-a zidit prin cuvânt, prin programare): „Să fie lumină!”, după care au început să apară și celelalte pagini, pagină cu pagină, un proces care continua și va continua în această carte.

Cele 13 mari familii care conduc lumea, ca să ne întoarcem de unde am pornit, doresc să deschidă acel univers închis (iadul), mijlocindu-se de un portal care să creeze un nou „comutator” ce odată deschis va putea permite trecerea informației (entităților conștinționale) către universul nostru.
Ca atare, deschiderea iadului prevăzut în Apocalipsă, acolo unde „este închis șarpele cel mare”, îngerii care au păcătuit așa cum este descris în Geneză. Dar pentru a se ajunge aici, trebuie să se petreacă mai mulți pași, între care și religia mondială care să permită recunoașterea acestor zeități, trebuie un guvern mondial și un sistem unic, novo ordo seclorum.
Iar o religie mondială nu poate să apară dacă nu se vor confrunta între ele marile religii occidentale și orientale, iar războiul cu ISIS este unul programat de aceste Familii în acest scop (nu și-a atins scopul până în present, n.b.). Asta pentru a se înțelege mai bine starea de fapt planetară, ce este cu terorismul și cine-l provoacă. Ar mai fi de spus că ofensiva Rusiei, prin interfața Putin, nu este altceva decât revenirea în forță a familiei Romanov, aproape distrusă, la un moment dat de restul familiilor (căci există și o astfel de concurență fratricidă între ele), prin instaurarea comunismului (un alt experiment mondial).
Astfel se implineste și profeția fiarei apocaliptice „cu picioare ca ale ursului” (simbolul Rusiei), cu „corp de leu” (dinastia anglo-saxonă) și cu șapte capete împărătești (ONU), din care unul va fi rănit de moarte, dar va învia și toată lumea se va minuna.
Ceea ce trăim azi pare programat după Biblie, după Apocalipsă, ca și cum evoluția noastră ar face parte dintr-un uriaș program de computer (un mare joc pe calculator cuantic).

De altfel, mulți fizicieni au ajuns la concluzia că trăim într-o lume virtuală, într-un univers holografic, dintr-un multivers holografic, iar ceea ce vedem în jur este o simulare pe un imens computer.
Numai astfel, spun și profesori de fizică s-ar explica fizica cuantică, cea care face ca la nivel extrem de mic, al particulelor, să unească lumea reală cu cea imaginară, în fapt particulele ca materie neexistând, ci este vorba doar de energie și de stocarea informației sub formă de energie.

    Sursa : http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/

https://burebista2012.blogspot.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.