Steaua risca sa nu mai poate face nici un transfer

Steaua risca sa nu mai poate face nici un transfer

0 76

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti isi face de cap exact asa cum stie el mai bine. Din moment ce stie sa jigneasca jucatorii, acum ar vrea sa demonstreze lumii cum nu isi plateste fostii angajati. Astfel Steaua risca sa nu poata face transferuri daca nu va rezolva litigiul dintre club si Cristiano Bergodi. Italianul a dat in judecata Steaua la TAS pentru a-si cere restantele salariale.
Bergodi nu este singurul care are de luat bani de la Gigi Becali. Dorinel Munteanu spune ca are de incasat 90.000 de euro de pe vremea cand antrena in Ghencea.
„Clubul Steaua nu i-a platit lui Dorinel nici pana acum restantele catre Fiscul din Germania, acolo unde actualul antrenor al Otelului isi are resedinta. E vorba de vreo 90.000 de euro. Mai mult, Dorinel a aflat ca Steaua a facut apel la o hotarare data de tribunal prin care oficialii clubului ar fi trebuit sa-i achite acestuia niste restante salariale de pe vremea in care Dorinel Munteanu activa in Ghencea ca fotbalist. E pacat ca se intampla astfel de lucruri la un club de talia Stelei. Dorinel nu cere nimic in plus fata de datoriile pe care conducerea ros-albastrilor le are fata de el. El nu a vrut niciodata sa se ajunga prin tribunale”, a declarat un apropiat al lui Dorinel Munteanu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.