Steaua lupta pentru locul doi si pentru Liga Campionilor

Steaua lupta pentru locul doi si pentru Liga Campionilor

0 223

Gigi Becali finantatorul clublui FC Steaua Bucuresti, a declarat ca a avut o intrevedere cu jucatorii si cu stafful tehnic al echipei, si in urma discutiei avute s-a stabilit ca formatia din Bulevardul Ghencea va lupta in continuare pentru locul doi si pentru a participa din nou in Liga Campionilor.

„Am stabilit ca nu renuntam la lupta asa usor. Suntem razboinici sau nu? Liga Campionilor, locul doi, dati-i drumul la razboi! Am facut calcul ca se poate. Eu le-am promis ca pierd Rapid si cu CFR Cluj in urmatoarea etapa”, a spus Becali, care a stat in vestiar cu jucatorii si cu membrii staff-ului tehnic timp de aproape o ora si jumatate.
Gigi Becali a precizat ca a discutat si cu antrenorul Cosmin Olaroiu, caruia i-a cerut sa lupte in continuare pentru ca echipa sa poata ajunge din nou in Liga Campionilor.
„Oli e suparat. I-am spus: -Ce inseamna asta Oli? Capul sus, la lupta! Ce-i aia suparare? Se mai intampla si caderi. La lupta, tata! Asa te-am cunoscut, razboinic, nu cu capul jos. Am batut palma si plecam la lupta in continuare pentru Liga Campionilor”, a punctat finantatorul stelist.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.