Statul român, un mercenar în slujba sionismului internațional

Statul român, un mercenar în slujba sionismului internațional

0 119

Statul român, un mercenar în slujba sionismului international, grație sprijinului necondiționat al Statelor Unite, pe idea că legea internațională este o “bucată de hârtie” ( Ben Gurion) .

Sionismul pretinde o justificare teologică a agresiunilor, transformând mitul în program militar: mărețul simbol al supunerii necondiționate a lui Avraam voinței lui Dumnezeu și binecuvântarea sa către „toate neamurile pământului” transformată în contrariul său tribal, țara cucerită devenind țara promisă, exact ce trăim în prezent, Uniunea Europeană este în fapt o provincie ZOG.
Noi românii, cei feriți de conceptele iudaizate dizolvante: materialismul dialectic, democratismul, individualismul, raționalismul, umanismul, tehnolatria, simțim pe propria piele prigoana, în speță “terorismul intelectual sionist”, monopolul excesiv asupra informației.

Impostura sionistă este un asediu asupra civilizației noastre, statui dărâmate, icoane defăimate, cenzură preventivă și campanii de ură: „cancel culture sau legea anti-legionară” sau vârful de lance al delirului “corectitudinii politice” – este o realitate tristă care controlează limbajul, monopolizează dezbaterea, domină mass-media, distorsionează gândirea liberă.
Exclusivismul lor interzice gândirea, dialogul, nu se poate conlucra cu extremiștii sionisti Alexandru Florian, Silviu Vexler și alți vectori sioniști cocoțați in vârful piramidei, statului parodie Romania.
Critica, analiza, geneza acestui fenomen numit sionism, liniile sale de acțiune și scurtcircuitele sale, plângerea nu este de nici un folos, este necesar să trecem la contraatac cu luciditate și inteligență

Sursa: incorectpolitic.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.