Statiune de lux la Tarlungeni

Statiune de lux la Tarlungeni

0 165

Comuna Tarlungeni este pe cale sa capete o fata europenizata prin punerea bazelor unei statiuni turistice de cinci stele exact la poalele Muntilor Ciucas.
Americanii de la firma „American Development” doresc asadar o transformare radicala a acestei localitati brasovene pe care ei o considera ideala pentru exploatarea la maximum a sporturilor de iarna specifice zonei.
Doar pentru a fi siguri ca nu vor pierde aceasta oportunitate de a investi in Romania, acestia au platit deja o chirie de 105 000 de euro pentru ca suprafata vizata sa le stea la dispozitie.
„Terenul a fost dat in folosinta, iar banii pe care ii primim merg la bugetul local. Conform contractului incheiat cu ei, pina in iunie 2010 trebuie sa se apuce de lucru, altfel terenul revine in folosinta noastra si pierd si banii platiti pina acum ca taxa“, spune primarul comunei Tarlungeni, Iosif Kiss, citat de Monitorul Expres.
Lucrarile ar trebui sa inceapa cel mai tarziu in luna iunie a anului viitor.
Dupa proiectul planificat de americani, statiunea de iarna de la poalele muntilor Ciucas va avea 14 partii de schi, fiind o destinatie de cinci stele.
Pe langa acestea, vor fi construite si un hotel de cinci stele, vile si apartamente de lux, magazine, sala de conferinte, un cazinou si un centru sportiv vor fi construite pe o suprafata de 1.600 de hectare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.