Statiune de 5 stele la Tarlungeni

Statiune de 5 stele la Tarlungeni

0 230

In comuna Tarlungeni, in zona de munte dinspre Dalghiu urmeaza a fi construita o statiune turistica de 5 stele, a anuntat Primarul Comunei Tarlungeni Iosif Kiss. Statiunea urmeaza a fi realizata in cadrul unui parteneriat public privat? intre Primaria Tarlungeni si concernul American Development, Primaria punand la dispozitie terenurile iar americanii venind cu banii necesari investitiei.


Statiunea, care se va numi Carpatia, ?va avea 14 partii de ski hotel de cinci stele, cateva hoteluri de trei si patru stele, vile si apartamente de lux, sala de conferinte, sala de concerte, un centru medical, o baza sportiva si casino. Noua statiune va fi realizata dupa modelul celei experimentate de concernul american in statul Colorado.


In parteneriat vor intra si Consiliul Judetean Brasov si Consiliul Local Brasov, avand in vedere ca pentru a fi realizate partiile este nevoie si de suprafata de padure care apartine Consiliului Local Brasov, care va pune la dispozitia asocierii 600 – 700 de hectare de padure.


Actiunea a fost demarata, fiind eliberat certificatul de urbanism si incepandu-se lucrul la ridicarile topografice.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.