Start la finantare pentru Microintreprinderi

Start la finantare pentru Microintreprinderi

0 54

In sfarsit, documentatia finala pentru Microintreprinderile care vor finantari europene a fost publicata si se pot depune proiecte de investitii din 23 noiembrie.
Ghidul solicitantului pentru linia de finantare „Sprijinirea dezvoltãrii microîntreprinderilor”, asteptat de jumatate de an, a fost publicat luni, 2 noiembrie, pe website-ul oficial al programului. Cererile de finantare pot fi depuse incepand cu data de 23 noiembrie 2009. De asemenea, a fost publicata documentatia pentru „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism”, ambele in cadrul Programului Operational Regional.

Documentatia finala pentru proiectele de finantare a microintreprinderilor poate fi gasita in cadrul „Domeniul major de interventie 4.3 : Sprijinirea dezvoltãrii microîntreprinderilor”. In aceeasi sectiune a website-ului www.inforegio.ro poate fi gasita documentatia finala pentru „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism” – click pe Domeniul major de interventie 5.2.

Cererile de finantare pot fi depuse incepand cu data de 23 noiembrie 2009 si, potrivit informatiilor transmise de Ministerul Dezvoltarii, „Cererile de finanþare pot fi depuse continuu”, adica proiectele vor fi evaluate in ordinea sosirii, pana la epuizarea bugetului alocat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.