Start în returul Ligii a treia de fotbal : ACS SR Braşov...

Start în returul Ligii a treia de fotbal : ACS SR Braşov joacă la Pucioasa

0 189

La sfârșitul acestei săptămâni se dă startul returului în Liga a treia de fotbal. Reprezentanta Brașovului, ACS SR Brașov, joacă în prima etapă a sezonului de primăvară la Pucioasa. Meciul FC Pucioasa – ACS SR Braşov, contând pentru etapa a 16-a din seria a treia, se va disputa sâmbătă de la ora 15.00.

Va urma un retur de foc, iar obiectivul nostru va fi să scoatem maxim de puncte din fiecare meci. Obiectivul meu personal este să reuşesc să fac din aceşti copii oameni, care să înţeleagă că fără muncă şi fără disciplină nu pot realiza nimic în viaţă. Aceşti jucători au nevoie de susţinerea tuturor pentru că este clar că vor fi oscilaţii în evoluţiile lor. Eu am mare încredere în ei că putem obţine rezultate pozitive. Nu mă tem de retrogradare, băieţii sunt avizi de performanţă şi sunt convins că vom putea face meciuri bune. Putem face lucruri măreţe. Cu multă muncă, disciplină şi încredere putem putem reuşi. Presiune este mereu la fotbal, iar eu ca antrenor voi pune presiune pe jucători pentru că doar aşa ei pot creşte. Ştim că vom avea un meci dificil la Pucioasa, dar sper ca prin ambiţie şi determinare să obţinem un rezultat bun“, a spus antrenorul Florin Stîngă

După plecarea multor jucători, care au făcut parte din lotul echipei în prima parte a campionatului, antrenorul Florin Stângă se va baza în retur pe mulți jucători tineri și foarte tineri.

Lotul ACS SR Brașov :
Portari: Al. Popa, Maxim
Fundaşi: S. Pîrvulescu, Toader, Dumbravă, Tălmaciu, Renţa, Horhocea, Dragomir
Mijlocaşi: Nicolau, Răducanu, D. Sandu, R. Marin, C. Grigore, Covalciuc, Stîngă
Atacanţi: Antone, D. Popa, Mitroi, Stoian, H. Popa, C. Danciu, Tomi Doru

Transferurile cele mai importante sunt : Pîrvulescu, Tălmaciu, Sandu, Marin, Antone, Covalciuc, Horhocea, Tomi Doru, Răducanu (toţi împrumutaţi de la ACS Kids Tîmpa), Stoian (Inter Cristian), D. Popa, Renţa (împrumutaţi de la CSŞ Braşovia), Grigore (Daco – Getica Bucureşti), Mitroi (ACS Steagu Roşu Braşov)

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.