Stadionul National Arena este peste cel din Dublin

Stadionul National Arena este peste cel din Dublin

0 93

Sorin Oprescu primarul Capitalei, a fost invitat vineri la emisiunea Sport Cafe de la canalul de sport GSPTV, unde a vorbit despre finala Cupei Europa League de la Dublin din acest an si de finala aceleasi competitii care se va desfasura la Bucuresti in 2012 pe stadionul National Arena.

Edilul Bucurestiului a fost invitat in urma cu cateva zile la finala Europa League de la Dublin si a avut ocazia sa vada organizarea irlandezilor. Oprescu a dat asigurari ca finala de la Bucuresti, din 2012, va fi pregatita cel putin la fel de bine.

„Am fost invitat la finala Europa League si am vazut stadionul din Dublin si mi-am dat seama ca noul stadion Lia Manoliu e mult mai bun decat cel din Dublin. A fost destul de impresionant modul lor de organizare, ne-am facut temele pentru finala de la Bucuresti”, a spus Sorin Oprescu la GSPTV.

Mircea Sandu, presedintele FRF, a vorbit cu primarul Bucurestiului despre noul stadion national si a spus ca este extrem de optimist in perspectiva meciului cu Bosnia, din preliminariile Campionatului European.

„Sunt convins ca finala de la Bucuresti va fi organizata mult mai bine decat la Dublin. Impreuna cu domnul primar, vom face Bucurestiul sa arate perfect pentru acel meci.

Sunt optimist in privinta meciului cu Bosnia, putem castiga si astfel revenim in cursa pentru calificare”, a spus Mircea Sandu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.