SRT1720 – pastila anti obezitate ?

SRT1720 – pastila anti obezitate ?

0 204

A fost descoperit medicamentul care „pacaleste” organismul uman si ajuta la mentinerea unei siluete de invidiat indiferent de cantitatea de mancare care este introdusa in corp. Cu alte cuvinte, poti sa mananci cat vrei si ce vrei, fara sa te ingrasi. Substanta care sta la baza medicamentului, SRT1720, este asemanatoare resveratrolului care se gaseste in vinul rosu ajuta la prevenirea diabetului.
Si asta nu e tot! Aceeasi pastila iti poate oferi efectele benefice ale exercitiilor fizice, fara sa ridici un deget. Cunoscut in prezent sub numele de SRT1720, medicametul „pacaleste” organismul facandu-l sa „creada” ca primeste foarte putina mancare si ca trebuie sa arda grasimea pentru a supravietui.
Compania care a creat medicamentul se numeste Sirtris, informeaza „Daily Mail”. David Sinclair, co-fondatorul Sirtris a declarat: „Suntem entuziasmati ca nu mai vorbim despre vin rosu, ci despre un medicament adevarat.”.
Oamenii de stiinta au experimentat pe soareci efectele substantei SRT1720. Desi au fost hraniti cu mancaruri foarte grase, acestia nu s-au ingrasat un gram. Mai mult, testele de sange efectuate au aratat ca animalele erau priotejate si de diabet. Atat noul medicament, cat si reservatrolul declanseaza o proteina numita SIRT1, care joaca un rol esential in reglarea rezervelor de energie ale organismului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.