SRI SAU SPP, AMESTECATE IN CAZUL ELODIA?

SRI SAU SPP, AMESTECATE IN CAZUL ELODIA?

0 113
Gheorghe Cioacă,varul presupusului ucigas al Elodiei, fost subofiÈ›er SPP, a fost scos la pensie la 40 de ani. El a declarat în acheta referitoare la Elodia că: ”În măsura în care generalul PahonÅ£u, aflat la conducerea SPP, ÅŸi-ar da acordul scris că pot dezvălui toate lucrurile pe care le ÅŸtiu despre legăturile dintre Elodia, Zabara Dan ÅŸi Ilie Cristian, s-ar putea să declar tot…
Nu sunt sigur, pentru că dacă lucrurile acestea ar ajunge la cunoÅŸtinÅ£a publicului, după ce dosarul ajunge în instanţă, am risca să mai avem 500 de soldaÅ£i morÅ£i în Afganistan !”, le-a spus procurorilor, cu subiect ÅŸi predicat, vărul lui Cioacă.
Fostul subofiÅ£er SPP susÅ£ine că ”Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecÅ£ie a martorilor” sau, pur ÅŸi simplu, undeva ”în străinătate, sub identitate ascunsă”.
 
Ce secrete ”de viaţă ÅŸi de moarte” ar fi putut cunoaÅŸte Elodia, înainte de dispariÅ£ie, despre activitatea celor doi ofiÅ£eri SPP care au fost în misiune în teatrele de război ÅŸi care, în prezent, se pare că lucrează, tot acolo, dar… pentru ONU?
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.