Sportul Studențesc Corona vs Dinamo, pentru ,,bronzul”Superligii Naționale de polo

Sportul Studențesc Corona vs Dinamo, pentru ,,bronzul”Superligii Naționale de polo

0 283

Așa după cum v-am informat, echipa de polo Sportul Studențesc Corona va juca la sfârșitul acestei săptămâni două meciuri cu Dinamo, pentru adjudecarea medaliilor de bronz ale Superligii Naționale. După primele două dispute, din Capitală, scorul general este egal, 1-1. Echipa care va ajunge prima la 3 victorii, va câștiga râvnitele medalii de bronz. Iată și declarațiile oficialilor echipei, adoptată de Brașov

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc Corona, Aurelian Georgescu : ,,Vor fi două partide dificile pe care trebuie să le tratăm foarte serios şi să facem totul pentru a le câştiga. La Bucureşti am pierdut unul dintre meciuri din greşeala noastră, astfel că trebuie să fim foarte concentraţi şi să nu mai repetăm acele greşeli. Avem mare nevoie de două victorii ca să putem sărbători locul trei, acasă, în bazinul de la Braşov împreună cu fanii pe care îi avem. O clasare pe locul trei şi în acest sezon ar însemna o confirmare a faptului că facem foarte bine ce facem, chiar dacă din punct de vedere valoric, lotul din acest sezon a fost sub cel din sezonul trecut”.
Preşedintele secţiei de polo de la Corona, Roxana Cojocea : ,,Cu siguranţă, băieţii vor face totul pentru o clasare pe locul trei, dar pentru ca acest lucru să fie mai uşor avem nevoie de un public numeros care să ne ajute să obţinem această performanţă, la fel cum avem nevoie de ei la bazin şi pentru a ne bucura împreună de această reuşită. Polo este apărut de curînd în peisajul sportiv braşovean, dar vreau să subliniez importanţa unei echipe de seniori în promovarea acestui sport în rândul copiilor de la secţia pe care o avem la Corona. Faptul că seniorii au evoluat la Braşov iar aici s-au desfăşurat meciuri importante din campionat a avut un impact pozitiv asupra secţiei iar pe viitor ne putem gîndi chiar la o echipă de seniori al Corona. Pînă atunci însă, sperăm ca totul să iasă bine sîmbătă şi duminică, iar actuala echipă să termine sezonul cu medalii la gît..Avem mare nevoie de sprijinul fanilor”.

Cele două meciuri se vor disputa la Bazinul Olimpic Brașov, astfel : sâmbătă, de la ora 17,30, respectiv, duminică, de la ora 11,00.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.