Spectacolele saptamanii la teatru

Spectacolele saptamanii la teatru

0 83

Teatrul „Sica Alexandrescu” din Brasov a pregatit si in aceasta saptamana doua piese de teatru cu care isi asteapta spectatorii fideli in cele doua Sali ale institutiei: Sala Mare si Sala Studio.


Miercuri? 27 februarie si joi, 28 februarie, incepand cu orele 19,00, la Sala Studio, sunteti invitati la piesa „SEX,DRUGS & ROCKAND ROLL” de Eric Bogosian. Regia: Emanuel Parvu. Scenografia: Bogdan Spataru. Cu: Maria Garbovan / Codruta Ureche, Demis Muraru, Marius Cisar / George Custura, Vlad Jipa.


?


Scurta prezentare:


Text scris cu nerv dramatic si abila maiestrie compozitionala, constand intr-un colaj de monologuri ce surprind tipologii diferite ale americanului de azi. De la cel care traieste drama dependentei de droguri, la omul de afaceri, care intrupeaza implinirea visului american sau la artistul care-si resimte statutul ca pe o corvoada.


?


Vineri, 29 februarie, orele 19.00, Sala Mare


Variatiuni enigmatice de Eric Emmanuel Schmidt


Scenografie: Sica Rusescu


Muzica: George Marcu


Regizor: Claudiu Goga


In distributie: Alexandru Repan, Mircea Diaconu


?


Scurta prezentare:


Un text de o mare sensibilitate, despre dragoste si moarte, despre dragoste dincolo de moarte, despre relativitatea adevarului si a minciunii. Doi barbati evoca imaginea femeii disparute. Amandoi au iubit-o; fiecare, insa, in felul sau. Un mare scriitor, laureat al Premiului Nobel, renunta la prezenta ei fizica pentru a si-o putea pastra in memorie, pentru a putea sa-i scrie si sa-i dedice volume. Un barbat obisnuit se casatoreste cu ea, o iubeste, ii dedica intreaga viata, iar dupa moartea acesteia, continua, in numele ei, corespondenta cu scriitorul ca si cum inca ar trai. O intalnire dramatica intre cele doua personaje, care-si disputa iubirea cu infrigurare. Alexandru Repan si Mircea Diaconu dau viata, cu infinita caldura, unei povesti zguduitoare.


Informatii si rezervari la tel: 0268/416.699


Pretul biletelor: categ. I. 9 lei; categ. II. 7 lei


Pret redus pentru pensionari, elevi, studenti: 4 lei.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.