Spargere la sediul UDMR din Bucuresti

Spargere la sediul UDMR din Bucuresti

0 166

Potrivit unui comunicat de presa dat ieri publicitatii de conducerea UDMR, persoane necunoscute au pastruns, in noaptea de sambata spre duminica, in sediul UDMR din strada Avram Iancu din Capitala, insa nu au furat decat un steag al formaþiunii, steag arborat in curtea cladirii.
Apoi si udemeristii acestia si-au gasit unde sa-si deschida sediul: pe Avram Iancu! Sfidare sau prostie?

„Faptasii au pastruns in cladire printr-o fereastra, au intrat intr-un birou, unde au rascolit lucrurile si actele si au dus steagul UDMR, arborat in curtea sediului. Potrivit angajatilor Cabinetului Presedintelui (UDMR, n.a.) sosiþi la fata locului, nu a fost luat nimic din sediu, prin urmare faptasii nu au avut drept scop talharia, in opinia angajatilor, chiar si luarea drapelului arata ca in spatele faptei se ascund motive police”, se arata in documentul menþionat.
O echipa de la Politie a facut cercetari la fata locului, iar, potrivit primelor verificari, s-a stabilit ca hotii nu ar fi reusit sa fure nimic.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca hotii au spart geamul unui birou aflat la parterul cladirii si ca deocamdata nu exista suspecti.
Si nici nu cred ca vor exista, in conditiile escaladarii iredentismului maghiaro-secuiesc. Insa degete vopsite in culorile anonimatului arata acuzator inspre cealalta formatie extremista, dusmanca de moarte – justificat, am curajul sa afirm – a tuturor pretentiilor deplasate a „reprezentantilor” acestei etnii.
Oricum si oricine ar fi, totul pare a fi primele cuvinte ale unui raspuns la declaratiile absurde de sambata, de la Odorheiul Secuiesc, si de vineri, de la Miercura Ciuc.
Cine face urmatorul pas?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.