Spania: concurs de batut romani !!!

Spania: concurs de batut romani !!!

0 186

Un tanar de 18 ani din Spania a fost acuzat de instigare la violenta pe baza de rasism si arestat dupa ce a lansat pe Internet un concurs cu tema „cine loveste cei mai multi romani”, relateaza site-ul agentiei Europa Press.
Agenti din cadrul Garzii civile spaniole din Aznalcazar si ai Echipei de Politie Judiciara din Sanlucar la Mayor, Sevilla, au arestat un tanar de 18 ani, acuzat de promovare a rasismului prin intermediul Internetului, dupa ce acesta a anuntat organizarea unui concurs care urma sa fie castigat de persoana care ar fi lovit cei mai multi cetateni de origine romana.
Politistii au fost informati ca pe un forum pe Internet fusese convocat un eveniment cu un pronuntat caracter rasist, care urma sa se desfasoare in localitatea Aznalcazar. Evenimentul era intitulat „Romanii afara” („Rumanos Fueraaa”) si reprezenta de fapt un concurs pe care urma sa-l castige cel care reusea sa agreseze fizic cei mai multi romani.
Agentii de politie au filat locatia unde urmau sa se adune participantii, insa nimeni nu a raspuns apelului, relateaza site-ul Europa Press, adaugand ca tanarul a fost pus sub acuzare pentru instigare la violenta pe motive de rasism.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.