Sorin Oprescu a apelat la votul de constiinta

Sorin Oprescu a apelat la votul de constiinta

0 274

Sorin Oprescu, candidat si el la functia de presedinte PSD, a avut un discurs apreciat de mass-media si a recunoscut ca a gresit, dar a promis ca va schimba lucrurile in PSD. In continuare a facut declaratii deranjante pentru unii: „Trebuia sa-l fac eticheta expirata pe Iliescu si atunci eram lider cu comunicarea. As fi fost presedinte de partid si il aveam pe Vanghelie ca bonus. Pe mine nu m-a invins Traian Basescu, ci unii lideri din PSD care m-au vandut. S-au privatizat partidele politice si chiar si PSD. Partidele politice au fost folosite ca si armate in folosul individului. Partidul trebuie dat inapoi poporului PSD”.


 


Invatatul de-a datul pe tobogan


Daca cuvintele afirmate mai inainte au starnit fluieraturi, Sorin Oprescu nu s-a dat batut si a recunoscut ca dupa 1990 s-a castigat dreptul de a fluiera si, in consecinta, a mentionat: „Va rog sa o faceti!”. Totodata, Sorin Oprescu a tinut sa mentioneze ca a invatat sa se dea pe tobogan, referindu-se la sondajele de opinie si a criticat faptul ca venirea „printului Zambaccian” a asezat partidul la 22%.


 


Esuarea lui Geoana


Sorin Oprescu a vorbit despre esuarea lui Geoana care stie doar sa vorbeasca, dar nu si sa joace pe scena PSD si a ajutat pe unii cu mana in portofelul din stanga si cu cealalta executand lovitura de centru, cu dosarul sub pres. „Eu nu sunt sprijinit de nici un centru din partid si nici nu sunt santajabil. Cred ca sunt cel mai bun candidat. Sa terminam jocurile. Am sa opresc caruselul nebun al functiilor. Va asigur ca forta noastra va veni de la baza, nu de la centru. Miza congresului este mult mai mare decat o schimbare la varf. Actuala guvernare sa plece de la putere si chiriasul de la Cotroceni. Asta sa fie crezul nostru. Sansa noastra este sa ne intoarcem la popor si sa-l batem pe Basescu cu propriile lui arme. Apelez la votul dumneavoastra care trebuie sa fie unul de constiinta”.


Ileana R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.