Solutie primariala

Solutie primariala

0 91

Cine trebuie sa treaca pe langa Colegiul National „Unirea”, partea din spate, are de o bucata de vreme surpriza de a fi, la un moment dat, obligat de un soi de ingraditura sa coboare de pe trotuar si sa ocoleasca pe carosabil o portiune din acesta. Lumea ocoleste, ca nu are ce face.
Cei care insa au putintel timp sa zaboveasca pentru a se uita cam ce semnaleaza acea ingraditura, adica pe cine sau ce fereste ea, vede ca sus, cladirea colegiului are o bucata de acoperis defecta si lipsa.
Acea bucata lipsa s-a desprins din cladire cam cu o jumatate de an in urma, avariind o masina. A trecut vremea si, din cand in cand, mai cadea cate o tigla sau cate o bucatica din tencuiala si zid. Normal, Primaria trebuia sa trimita oameni de meserie si sa se apuce de reparat acea portiune de cladire, asa cum s-a procedat si la Prefectura, acum ceva timp. Iar lumea, auzind zvon de munca, ar fi ocolit in cunostinta de cauza locul, vazand ce harnica este municipalitatea.
Dar asa, orice trecator se intreaba care este treaba cu acea imprejmuire, la ce foloseste acel tarc, multi trecand peste lantisorul pus acolo, agatat de niste tevi temeinic infipte in trotuar.
Si astfel oricine se poate intreba – iar daca nu o face, in necunostinta de cauza, ii sugeram noi intrebarea – cu ce parte a trupului gandesc mai marii Primariei, in frunte cu primarul George Scripcaru, ca, in loc sa se apuce de reparat, s-au apucat de au amenajat acea imprejmuire care, de atata vreme, interzice trecerea pietonilor, obligandu-i sa coboare pe carosabil, expunandu-se astfel accidentelor.
Acuma a venit primavara. Nu a venit, odata cu ea, si vremea ca acea portiune de acoperis sa fie,in sfarsit reparata?
Asteptam raspunsul primarial.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.