Soldatel de plumb Geoana si bust de celuloid Cancescu

Soldatel de plumb Geoana si bust de celuloid Cancescu

0 56

Iminenta alegerilor prezidentiale provoaca mutatii curioase in mediul politic si sindical brasovean. Anomalia este provocata de concubinajul in care au intrat reprezentanti ai celor doua medii, in sanul caruia incearca o schimbare de sex social.
Politicianul care se simte lider de sindicat in penultima zi de campanie electorala legala este Aristotel Cancescu. Presedintele Consiliului Judetean i-a invitat ieri in sala de sedinte a institutiei pe care o conduce pe membrii sindicatului Pro Bono, care ii reprezinta pe angajatii din administratie. Nu ca seful judetului ar fi gasit vreo solutie pentru a-i scuti de corvoada de a-si lua pana la sfarsitul anului cele 8 zile de concediu fara plata impuse de Guvernul Boc, constrans la randul lui de clauzele acordului cu FMI. Sindicalistul de ocazie Cancescu a gasit de cuviinta sa-i caineze pe bugetari, taman dupa ce acestia tocmai si-au programat zilele fortat libere in noiembrie si decembrie. Probabil asa se explica apatia cu care au audiat vituperatiile lui Aristotel Cancescu la adresa „golanismelor” lui Scripcaru, Boc & comp. Niciun sindicalist din sala plina ochi nu a gasit cu cale sa sustina recitalul cancescoid, semn ca oamenii nu s-au prea inteles la repetitii.
Daca postura de sindicalist ad-hoc nu l-a prins pe Cancescu, liderul Sindicatului Infratirea, Adrian Damian, s-a descurcat mult mai bine in pielea unui agent electoral PSD. Damian a programat tot ieri o conferinta de presa, la care a invitat jurnalistii pentru a le prezenta situatia grea a muncitorilor din ramura Metal. S-a dovedit doar o buna introducere sindicalista pentru adevarata comunicare pe care o avea de facut liderul-agent electoral. Drept dovada ca ramura Metal nu are doar probleme ci si solutiile ei de tinichea, Damian l-a prezentat pe Mircea Geoana drept salvatorul muncitorimii din Industrie.
Intr-o singura zi, galeria de ciudatenii electorale a Brasovului s-a imbogatit cu un soldatel Mircea Geoana de plumb (nu s-a dus el la Moscova in calitate de ostas al interesului national?) mesterit la forja de sindicalisti si un instantaneu tip bust Aristotel Cancescu, infiltrat pe nepusa masa in poza de grup a unor sindicalisti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.