Soferii impotriva Codului Rutier

Soferii impotriva Codului Rutier

0 203

La doar cateva luniu de la intrarea in vigoare a noului Cod rutier acesta reusit ?inceput sa provoace tot mai multe nemultumiri.


Sanctiunile dure, numarul tot mai mare de puncte de penalizare, ?dificultatile ?si exigentele foarte greu de depasit in cazul reexaminarii pentru recuperarea carnetului de conducere suspendat/anulat, a inmultit protestele. Sute de soferi au iesit joi pe strazile a doua mari orase Galati si Targoviste, pentru a protesta fata de sanctiunile prea aspre ale noului Cod Rutier.


Soferii de pe taximetre, autobuze si camioane au cerut modificarea Codului Rutier, astfel incat sa fie desfiintate sanctiunile cumulate si reducerea amenzilor. O alta nemultumire este aceea ca persoanele carora li se suspenda permisul trebuie sa fie reexaminate.


Protestatarii, in mare parte membri ai Uniunii Federatiei Sindicatelor Soferilor, au mai cerut autoritatilor locuri de parcare si sosele de centura pentru marile orase.


Din cate se pare acesta este un prim val de proteste care va fi urmat de altele imediat dupa sfintele sarbatori de Paste.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.