SMECHERIE GUVERNAMENTALA

SMECHERIE GUVERNAMENTALA

0 206

?


?


Goarnele au sunat, tobele au rapait si s-a anuntat ca plafoanele pentru ajutorul la incalzire nu se vor modifica pana la sfarsitul anului, cu toata marirea pensiilor intervenita la 1 noiembrie.


?


Ei si? Care-i branza?


?


Ca nu i se va taia din ajutor aluia care a depasit cu cativa lei un anumit plafon datorita maririi pensiei, vrea sa zica Guvernul. Bietii oameni sa nu fie obligati sa depuna alte cereri pe la primarii, vezi Doamne. Si sa ramana si cu cativa banisori in buzunar. Si sa voteze cu liberalii udemeristi, ca-s baieti darnici. Si sa nu mai injure traiul amarnic, de azi pe maine, la tot a treia fraza, numindu-i pe vinovati direct si fara jena.


[ Nu ca ar fi doar liberalii vinovati de starea asta precara, dar ei, acuma, tocmai sunt la rand sa se agate de firul de pai, caci de bustean se agata pedistii, la imbranceala cu pesedistii. ]


Iar daca ar fi tinut cont de marirea pensiilor, ar fi insemnat ca nu stie stanga ce face dreapta pe la govern, caci aceasta marire este anuntata mai de mult si s-ar fi putut modifica plafoanele, insa ar fi dat nasol la alegeri.


In context, magaria ar fi fost mare, mai ales avand in vedere scumpirile de neoprit care au dat navala peste acest sfarsit de an.


Asa ca ar fi bine ca domnii guvernanti sa lase ciocul mai mic si sa nu macaie de parka s-ar afla la obor, ca nu toti romanii sunt prosti sau batuti in cap.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.