Sky Turn – concurs de instalatii artistice la Brasov

Sky Turn – concurs de instalatii artistice la Brasov

0 307

Astazi, in Brasov, va avea loc primul concurs de realizare de instalatii artistice.
Sky Turn Brasov, dezvoltatorul imobiliar ce lanseaza aceasta provocare artistilor romani, urmareste ca operele de arta amplasate in centrul orasului sa devina atractia principala a Brasovului in urmatoarea perioada.
Concursul, cu un buget de creatie de peste 100.000 de euro, are ca tema „Sky Turn provides the future living”.
Promovari de acest gen au fost realizate in tari precum Germania, Olanda sau Franta avand o foarte mare priza la public.
In urma unei preselectii bazate pe un brief de creatie vor fi selectionati trei artisti urmand ca in decurs de trei saptamani acestia sa realizeze fizic instalatiile de arta.
Cea mai atractiva opera de arta dintre cele trei castigatore va fi aleasa de Matei Bejenaru, presedintele juriului si recompensata cu un bonus in valoare de 5000 de euro.
Dupa concurs, creatiile vor fi amplasate in diferite locatii din oras, unde vor putea fi admirate de brasoveni.
De organizarea si promovarea acestui concurs se ocupa Pictas Interactive, o agentie de publicitate full service care, prin acest eveniment, doreste sa aduca un plus de valoare publicitatii. Atragerea tinerelor talente in acest concus si ridicarea standardelelor culturale ale orasului Brasov reprezinta doua dintre obiectivele acestei actiuni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.